Helteet saapuivat

Kesälomaa tullut vietettyä ja sääkin on ollut mitä mainioin. Koirien kanssakin aloitellaan uintikautta, kun oikein muutenkaan ei pysty lenkkeilemään näillä keleillä. Kameran akutkin ladattuna olleet jo jonkin aikaa, odottavat koirien turkkken perusteellista trimmausta, kukahan trimmais. Ricky täytti huhtikuun alussa 11-vuotta ja Ralph täyttää heinäkuussa 8-vuotta, toiveissa olisi saada kunnon kuvat synttärikuviksi. Jos korona-aika menisi pian ohi eikä lähtisi enää leviämään niin josko uskaltautuisi jonnekin näyttelyihin, kunhan niitä aletaan järjestämään taas, ja korkataan vetskukehät Ralphin kamssa. Nyt nautitaan kesästä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s