Ralphin lasten uutisia -19 (päivitys 22.9.19)

Ralphin tyttö ”Ulla” Lo’cust Dreaming Fantasy kävi Eckerön kv näyttelyssä sijoituksella pn3.

Ralphin poika ”Viljami” Adatza”s Renaissance All Over reissasi Latviaan ja tuliaisena pu4 ja toisena päivänä Rop sertin kera ja näin Viljamista tuli Latvian muotovalio. Onnea Nina ja Viljami.

Rakphin tyttö ” Valma” Lo”cust Dream The Pearl jäljesti mejässä elokuussa Voi2 ja Voi1 tulokset ja voitti Hämeen spanielien mejämestaruuden toistamiseen.

Ralphin poika ”Viljami” Adatza’s Renaissance All Over kävi elokuussa Kauhavalla ensimmäistä kertaa valioluokassa ollen Rop. Onnea Nina ja Viljami!

Ralphin tyttö ”Ulla” Lo’cust Dreaming Fantasy käväisi elokuun alussa Liettuassa ollen vsp ja saaden sertin ja cacibin. Näin Ullasta tuli LT ja BALT Mva, CIB ja CIE!!! Onnea Tuija ja Ulla!


 

Ralphin tyttö ”Luna” Adatza´s Finally A Queen kävi toukokuussa Hirvensalmella ollen pn2 ja Kangasniemellä ollen pn4.

 


 

Veljekset ”Viljami” Adatza´s Renaissance All Over ja ”Enska” Adatza´s Royal Highness saavuttivat molemmat Fi MVA arvot! Isot onnittelut! Viljami toukokuussa 2 x pu2 ja 2 x varasert sekä Tuusniemellä heinäkuussa sitten VSP, SERT ja FI MVA.

da465a43-9e13-478c-beef-4cbc3c0d5c54

IMG-7389

Enska kävi toukokuussa Lestijärvellä ollen VSP, SERT ja sitten Seinäjoella tuli viimeinen serti ja VSP, FI MVA. Lisäksi Kauhajoella pu4 ja Tuurissa pu2. Hieno kesä pojilla, Onnea!

IMG-7448

Enska

img-7447.jpg


 

Ralphin pojat ”Messi” Lo’cust Dreams Are Wild sekä ”Rocky” Wildomar’s Real Treasure aloittelivat mejäkauttaan saaden molemmat voi2 tuloksen.

 

 


 

Ralphin poika ”Paavo” Locust Dream The Rock kävi Latviassa Daugavpilsissä näyttelyssä 19-20.1 ja saavuttikin ensimmäisenä päivänä Latvian ja Baltian muotovalion arvon saaden sertin ja ollen Rotunsa paras ja vielä sijoittui ryhmässäkin neljänneksi. Toisena päivänä sijoitus paras uros 2. Onnea Paavo ja Sari!

Photo: Sari Tiirikainen


 

Ilomantsissa 20.1 Ralphin poika ”Viljami” oli paras uros 3.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s