Joonas in memoriam

”Joonas” Mating Call Loved by Daddy 6.7.2006-26.9.2018

Joonaksen aika tuli lähteä isänsä Johanneksen luo. Nyt ei ole enää kipuja ja voi kirmailla ja juosta kavereiden kanssa siellä jossain pilvenhattaralla.

Joonaksen takajalat alkoivat tänä vuonna huomattavasti mennä huonompaan kuntoon ja olikin selvää ettei yhteistä talvea enää tule. Lähdön hetki tuli kuitenkin hieman aikaisemmin kuin luulin. Viikkoa ennen päätöksen tekoa Joonas hyppäsi huterilla jaloillaan sängystä ja kaatui. Sen jälkeen oikea takajalka oli erittäin kipeä, ei enää kunnolla varannut sille ja ylösnousutkin olivat hankalia. Olin odottanut merkkiä lopulliseen päätökseen ja tässä se tuli. Kipuläkettä onneksi oli jemmassa ja viimeiset päivät olivatkin vähän paremmat liikkumisen suhteen, mutta kun meillä on muutamia rappusia kuljettavana niin ne tuottivat hankaluuksia ja piti tehdä vähän järjestelyjä niiden suhteen. Mieli oli Joonaksella loppuun asti vireä, jalat ei vaan pysyneet enää mukana. Lääkärissä todettiinkin, että on pidemmän aikaa jo varonut oikeaa takajalkaansa, kun lihakset siitä hävinneet enemmän. Reidessä oli lisäksi kuumottava pahkura. Levollisesti Joonas sitten nukkui pois ilman kipuja enää. Joonas eli kuitenkin suht terveenä koko ikänsä 12 vuotta. Hyvää matkaa rakas Joonas! ❤️

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s