Aktiiviset Ralphin lapset

Harrastavia lapsia Ralphilla, näitä uutisia on ihana lueskella varsinkin, kun itse vielä lomaillaan.

”Rocky” Wildomar’s Real Treasure jäljesti ensimmäisessä voittajaluokan mejäkokeessaan heti Voi1-tuloksen, tästä on hyvä jatkaa, Onnea!

”Enska” Adatza´s Royal Highness kävi Vaasassa näyttelyssä toukokuun lopulla ja sijoitus pu4. Veljensä ”Viljami” Adatza’s Renaissance All Over kävi ensin harjoittelemassa Hankasalmella mätsärissä ollen hienosti Bis1 ja sitten kesäkuun alussa Äänekoskella näyttelyssä hienolla sijoituksella pu3 varasertin kera. Ja kävipä vielä Kangasniemelläkin mätsärissä pokkaamassa Bis1 palkinnot!

216c6cd0-320e-47e1-ac78-b271ccba4a7aphoto: Nina Frilander, mätsäri Bis1

photo: Nina Frilander, mätsäri Bis1

”Valma” Lo’cust Dream The Pearl kävi pari kertaa toukokuun lopulla näyttelyssä ollen Vaasassa pn3 ja Raumalla pn4. Veljensä ”Messi” Lo´cust Dreams Are Wild kävi mejässä Pyhtäällä saaden Voi1-tuloksen sekä suoritti hienoin arvosteluin Mh-kokeen. Onnea!

”Paavo” Lo’cust Dream The Rock reissasi kauas Valkovenäjälle Minskiin, kannatti sillä tuliaisina molempina päivinä sertit ja cacibit. Paavosta tuli täten By Mva ja CIB. Nyt puuttuu enää yksi cacib, jotta saisi lisättyä titteleihin vielä CIE:n. Onnea Sari ja Paavo!

IMG-5610photo: Sari Tiirikainen, By Mva

IMG-5619Photo: Sari Tiirikainen, CIB (kansainvälinen valio)

”Luna” Adatza’s Finally A Queen kävi Virossa Luigen näyttelyssä 16-17.6 ja oli molempina päivinä Vsp ja lauantain sertillä Lunasta tuli Viron, Venäjän ja Suomen muotovalio. Onnittelut! Samassa näyttelyssä ”Roni” Adatza’s Something Special oli pu4.

Photos: Teija Vornanen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s