Studiokuvausta

Sain vuosi sitten ystäviltäni merkkipäiväni johdosta lahjakortin haaveilemaani koirakuvaukseen studiolle. Nyt oli aika sitten toteuttaa tämä kuvaus lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Ajelimme loskakelissä Kuopioon ja onneksi ei tarvinnut mennä ihan kaupunkiin asti, niin Ralphikin pääsi puhtaine turkkeineen sisälle. Ralph luuli ilmeisesti puunattuna ja näyttelyjakku päällä pääsevänsä näyttelyyn, mutta yllätykseksi ei muita koiria ollutkaan liikkeellä vaan hissillä ajeltiin rakennuksen yläkerroksiin. Sisällä oli aika lämmin ja Ralph rupesi läähättelemään jo heti alkuvaiheessa, joten ei kunnon poseerauksia saatu, ettei kieli olisi ollut aina ulkona. Hyvin malttoi kuitenkin olla paikallaan ja saatiin runsaasti kuitenkin kuvia otettua. Tunnin kuvauksen loppuvaiheessa tosin ehkä väsyi, kun hieman alkoi pelleily, esitti miten ollaan selällään ym. 🙂  Kuvaus oli kyllä tosi kivaa ja tykkäsin vaikka en yleensä kameran edessä viihdykään. Kuvauksen jälkeen vielä shoppailtiin ja jännättiin Seinäjoen näyttelyn tuloksia. Siellä oli peräti viisi Ralphin lapsukaista, uroksissa Topi Adatza´s Full Of Passion ensimmäistä kertaa näyttelyssä junioriluokan eri4, nuorten luokassa Enska Adatza´s Royal Highness eri3 ja toista kertaa näyttelyssä oleva Raul Lo´cust Dream Me Forever avoimen luokan eri1,sa ja viiden parheen uroksen joukossa! Nartuissa Ulla Lo’cust Dreaming Fantacy valioluokassa eri ja siskonsa Valma Lo’cust Dream The Pearl avoimen luokan eri1, sa ja lopulta hienosti paras narttu 3 sertillä ja varacacibilla, joka vahvistuu aikanaan cacibiksi! Suuret onnittelut!

Valma_jkläphoto: Tiina Salokanto

Nyt on jo kuvien koevedokset tupsahtaneet sähköpostiin ja niitä on runsaasti, joista pitäisi osata valita parhaat, kuvia saatiin istuen, seisoen esitettynä ja vapaasti, minä ja Ralph, Krista ja Ralph ja vielä me kaikki kolme yhdessä. Kunhan saan niistä parhaista aikanaan kuvat, niin julkaisen jotkut sitten täälläkin. Kiitos vielä kaikille lahjaporukassa olleille, jotka oli mahdollistamassa tätä kuvausta!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s