Hyvinkään erkkari -17

Tämän vuoden viimeinen näyttelymme pidettiin Hyvinkäällä, spanieleiden erkkari. Meitä lähti edustamaan neljä koiraa, Ralph, Viljami, Jasso ja Charlotte. Erkkari on ollut suosiollinen koirillemme lähivuosina, pari vuotta sitten rotunsa paras oli Ralph, viime vuonna Charlotte ja sanoinkin muille, että nyt on sitten Jasson vuoro. Näyttelyyn tuli myös Ralphin lapsia ja oli tavoitteena saada kasaan jälkeläisryhmä, vaikka osa porukasta olikin ihan kakaroita vielä. Tuomarina toimi englantilainen Kay Woodward. Junioriluokan uroksissa Ralphin poika Adatza´s Something Special ”Roni” esiintyi pienen aamun harjoitustuokion jälkeen Kristan kanssa hienosti. Roni tarvitsee vielä aikaa kehittyäkseen ja sai eh:n ihan hyvällä arvostelulla. Nuorten luokassa esiintyi ”Viljami” Adatza´s Renaissance All Over hienosti eri2 sa:n kera. Käyttöluokan voitti Jasso sa:lla ja valioluokan kahdeksasta koirasta Ralph upeasti kolmas sa:lla. Paras uros luokassa olikin sitten kehä täynnä koiria ja tuomari valikoi muutamia jatkoon ja meille muille ei jatkopaikkaa, mutta Jasso lunasti lopulta upeasti paikkansa parhaana uroksena. Ralphin arvostelu: ”Masculine head. Good eye colour. Well developed througout the body and quarters. Straight well boned front legs, well padded feet. Good width to forechest. Hocks well let down. Movement was true in rear. Very well presented.”

Nartuissa ensiesiintymisen teki ”Jade” Adatza´s Moment of Truth, iloisesti häntä heiluen asenteella sai erin ja sijoitus kolmas. Nuorten luokassa ”Luna” Adatza´s Finally A Queen sijoittui kolmanneksi sa:lla ja avoimen luokan voittikin Charlotte. Charlotte sijoittui parhaana viidenneksi. Rop-kehässä sitten narttu voitti ja Jasso oli vsp ja pääsi näin loppukisoihin Bis-Vsp:stä kisaamaan. Esitimme vielä jälkeläisluokan hienolla arvostelulla: ” Good group showing uniformity in type for the sire. All similar head shape and decent bone, good size.” Tulimme toiseksi ja saimme myös kunniapalkinnon.

Kehän jälkeen olikin sitten kuvausosion vuoro, kuvasimme kaikki tiimimme koirat ja sitten jännäsimme Jasson loppukehiä. Hienosti Jasso sijoittui Bis3 Vsp:ksi.  Kiitos kaikille lapsukaisille, että tulitte näyttelyyn. Tähän oli hyvä päättää näyttelyvuosi.

IMG_5008_

IMG_5033_

IMG_5053_

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s