Syksyn kuulumisia

Syksyllä aina odottaa innolla luonnon värjääntymistä, ruskaa ja luonnon kuvailua. Säät eivät vaan oikein ole sallineet, aina sataa ja jos hetken on poutaa, niin muuten on märkää. Koiratkaan eivät ole päässeet sänkipellolle juoksentelemaan, kun taitaa jäädä puinnit puimatta tältä vuodelta tai ainakin huonolle ennuste näyttää. Jälkikin päästy tekemään Ralphille ennen talven tuloa vähän muistiin, niin on sitten keväällä hyvä siitä jatkaa. Jäljelle tuli makaus-kulma-makaus-katkokulma-kulma-makaus-katkokulma eli tapahtumia riitti. Verisienikin aika loppumetreillä hajosi vanhuuttaan ja pääsi irti, ihmettelin kun naru on niin kevyt. Sain vielä osaset sidottua ja pääsin veretyksen loppuun. Pitihän sitä sorkkaa innolla vielä jälkeenpäinkin kanneksia, niin oli kivaa.

Samaan aikaan Ralphin poika ”Messi” Loc’ust Dreams Are Wild oli Laitilassa mejäkokeessa ja sai toisen voittajaluokan ykkösensä ja näin on enää yhtä vaille valionarvosta. Onnea!!

Ralphin tyttö ”Luna” Adatza’s Finally A Queen käväisi myös lonkkakuvissa ja tuloksena terve tyttö B/B. Onnittelut!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s