Syyskuun viimeiset ulkonäyttelyt

Siilinjärvellä pidettiin 3.9 ryhmänäyttely, lähinäyttely, joten sinne mekin suuntasimme vielä. Kelikin oli aurinkoisen lämmin. Tuomarina toimi Virpi Montonen. Ralph sijoittui valioissa toiseksi ja oli lopulta myös pu2. Ralphin tyttö ”Luna” Adatza´s Finally A Queen sai varasertin. Ralhin arvostelu: ”Erinomaista rotutyyppiä. Kaunislinjainen uros. Erinomaiset mittasuhteet. Urosmainen pää. Pään linjat voisi olla yhdensuuntaisemmat. Hyvä kaula. Hyvin kulmautunut. Ihana vankka runko. Hyvä leveä reisi. Hyvä karvanlaatu & näyttelykunnostus. Liikkuu erinomaisella askelpituudella, spanieliasenteella.”

Muuramessa taas 9.9 pidettiin Riihivuoren laskettelukeskuksella viimeinen ulkonäyttelymme tälle vuodelle. Paikkana tuo on hieno, kivat näkymätkin, kevät olivat kuitenkin todella pienet. Tuomarina oli Jasna Matejcic Kroatiasta. Sää oli aluksi sateeton, siinä rajoilla että tihkuttaako, muutaman pisaran antoi kun menimme kehään. Ralphin pojista mukana olivat nuorten luokassa ”Enska” Adatza´s Royal Highness, sijoitus luokassa toinen ja sa. Toinen pojista ”Viljami” käyttöluokassa sijoitus toinen myös sa:lla. Ralph oli yksin valioluokassa, joten sa:lla paras uros kehään. Pienestä kehästä huolimatta hienolla liikkeellä urosten voitto, pojille ei sijoitusta tällä kertaa. Ralphin tytöistä ”Luna” Adatza´s Finally A Queen esittämänäni luokassaan toinen sa:lla ja tytär ”Moira” Greengrass Forbidden Fruit käyttöluokan voitto sa:lla. Paras narttu kehässä tytöille ei sijoitusta ja vastaan rop-kisaan saimmekin kovan kisa- ja tiimikaverimme Charlotten. Kuinkahan monta kertaa olemmekaan olleet jo vastakkain ja aina niin jännää ;). Charlotte veti pidemmän korren tällä kertaa, Onnea! Ralphin arvostelu: ”5 years old, excellent in type. excellent proportions. Correct line of head. Excellent angulations and movements.” Adatza´sin kasvattajaluokkaakin esitettiin ja oli rop, joten isoon kehää jäätiin jännäämään Charlottea ja kasvista. Siirrettiin juuri oikeaan aikaan tavarat kehän laidalta katoksen alle, kun sade alkoi voimistua ja ryhmäkehien aikaan sitä sitten tulikin reilummin. Kasvattajaluokka sijoittui hienosti Bis-3 sijalle!

Nyt alkoi sitten kuukauden mittainen loma ennen Hyvinkäällä pidettävää Spanieliliiton erkkaria, se onkin sitten meidän vuoden viimeinen näyttelymme.

Ralphin lapsista ”Enska” Adatza´s Royal Highness kävi aiemmin myös suorittamassa hyväksytysti taipumuskokeen, onnittelut! Ja mikä suuresti on meitä ilahduttanut, niin monia lapsukaisia on toiminut menestyksekkäästi myös metsällä saalista saaden ja tuoden iloa isännilleen ja emännilleen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s