Elokuun -17 uutisia

Viikonloppu piti alunperin viettää mejäilyn merkeissä, mutta eipä saatu kisapaikkaa vieläkään. Yksi ilmo on vielä vetämässä tälle vuodelle, jos ei ole onnea, niin ensi vuonna sitten sen viimeisen 1:sen metsästykseen. No päästiin tänä vuonna edes yhteen, onhan sekin ihan hyvin. Piti kehitellä jotain kivaa tekemistä, niin kävimme pakkasella ja sulatettiin muutama fasaani ja vähän treenailtiin ja kuvailtiin. Odoteltiin ja jännättiin Ralphin lasten tuloksia niin näyttelyistä, mejästä ja taipparista. Kyllä nämä lasten tulokset ja aktiivisuus lämmittävät mieltä kovasti, kiitos kaikille. ❤Lauantaina pidettiin siis Mikkelissä ryhmänäyttely, jossa "Luna" Adatza's Finally A Queen sijoittui hienosti paras narttu 2 ja sai sertin, kolmannaksi vara-sertillä sijoittui "Moira" Greengrass Forbidden Romance.

Sunnuntaina Luna kävi suorittamassa Mikkelissä spanielien taipumuskokeen upealla arvostelulla. Seinäjoen näyttelyssä "Enska" Adatza"s Royal Highness oli paras uros 3 vara-sertillä. Onnea!

Mynämäellä mejäilivät sisarukset "Messi" Lo'cust Dreams Are Wild sai ensimmäisen 1-tuloksen Voi-luokasta 42/50p ja "Valma" Drem The Pearl sai kolmannen 1-tuloksensa 46/50p tullen jälkivalioksi. Onnea kaikille!

Me lomaillaan nyt muutama viikko näyttelyistä ja valmistaudutaan linnustuskauteen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s