Kuopio kv -17

Kuopiossa pidettiin raviradalla kv-näyttely tällä kertaa yksipäiväisenä. Säätä oli pitkin viikkoa jo päivittäin katseltu säätiedotuksista ja huonolle näytti aina ennusteet. Näyttelypäivän aamuna sitten kännykän sääpalvelu näytti ihan hyvää säätä ja ajattelinkin varustautua vähän kevyemmin, toki sadetakki ja varavaatteet lähti matkaan. Matkalla pysähdyttiin lähellä Kuopiota ABC:lla ostamassa vähän evästä näyttelyyn niin vettä tuli taivaan täydeltä ja siinä parkkipaikalla sitten piti tehdä vaatteen vaihtoa vähän säähän paremmin sopiviksi. Ravirataa lähestyessämme sade sitten lakkasi ja vain pientä tihuutusta, niin saatiin telttakin hyvin pystytettyä. Kehät olivat hyvän kokoiset ja eivät märät kuitenkaan, hyvin oli kosteutta imenyt ja näin koiratkin pysyi puhtaina. Tuomarina oli Saija Juutilainen. Ensin jännättiin Ralphin poikaa Viljamia Adatza's Renaissance All Over, joka saikin sa:n ja pääsi näin paras uros kehään. Ralph voitti valioluokan myös sa:lla. Ralphista tuli paras uros ja sai cacibin ja Viljami kolmanneksi paras ja sai myös sertin. Lopulta Ralph oli upeasti Rotunsa paras upealla arvostelulla: "5-vuotias. Hyvin kaunis, hyväluustoinen oikealinjainen uros. Erinomainen rakenne ja käpälät. Hyvin kaunis niskankaari ja ylälinja. Hieno uroksen pää ja ilme, täyteläiset kuono ja huulilinja. Hyvä purenta ja korvat. Hyvä karvanlaatu ja kunto. Liikkuu jäntevästi hienolla luonteella. Erinomainen sivuaskel ja ylälinja säilyy."

Ryhmäkilpailussa ei sijoituttu, mutta tuomari valitsi meidät kuitenkin hienosti 6 joukkoon.

Photo: TexTerri

Ralphin lapset kävivät mejäilemässä, poika "Rocky" Wildomar´s Real Treasure sai avoimesta luokasta toisen 1-tuloksensa ja siirto voi-luokkaan ja tytär "Valma" Lo'cust Dream The Pearl sai toisen 1-tuloksen voi-luokasta, joten yhtä puuttuu valion arvosta. Onnea!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s