Kotinäyttely

Suonenjoella järjestettiin ryhmänäyttely 30.7.17 ja puolen päivän jälkeen vasta alkoi kehämme, joten kaikessa rauhassa sai valmistautua viettämään piknikkiä aurinkoisessa kelissä parhaassa seurassa. Meillä oli hienot kattaukset naposteltavaa ja skoolailtiin menestykselle ja sertivoittajille tänä vuonna.

Kehät olivat nurmikentällä ja hyvän kokoiset liikkua. Tuomarina toimi Pekka Teini. Ralphin lapsia oli mukavasti tullut paikalle 6. Pennuissa tytär ”Desi” Adatza´s Intense Desire oli ensimmäistä kertaa pentuluokassa ja sai kp:n ollen Rop-pentu.

Nuorten luokassa olivat pojat ”Lemmy” Adatza´s King of Rock ensimmäistä kertaa virallisissa näyttelyissä saaden Erin, ” Viljami” Adatza´s Renaissance All Over sai erin ja ”Enska” Adatza´s Royal Highness sai myös erin. Lemmyn sijoitus oli kolmas ja Viljami ja Enska kilpailivat tasaväkisinä ja lopulta tuomari sijoitti Viljamin ensimmäiseksi ja Enskan toiseksi, molemmille SA!

Valioluokassa Ralph sai myös erin ja tuomari kehui siinä vaiheessa kaunisliikkeiseksi ja luokkavoittohan sieltä tuli hienolla juoksulla SA:n kera. Paras uros luokassa sitten tuomari kätteli osan koirista pois juoksuteltuaan koiria ympäri yksitellen ja Viljami tippuikin harmittavasti juuri pois sijoitukselta, mutta sai vara-sertin kuitenkin, serti oli niin lähellä. Ralph sitten sijoitettiin ykköspallille. Nuorten luokan nartuissa esitin taas tyttären ”Lunan” Adatza´s Finally A Queen, tällä kertaa tuloksena Eh2. Käyttöluokassa esiintyi tytär ”Moira” Greengrass Forbidden Fruit voittaen luokkansa erillä ja SA:lla. Moiralle ei sijoitusta paras narttuluokassa, vierestä taas vietiin serti, mutta vara-sertin sai kuitenkin.

Ralph sai vastaansa niin hienon nartun, että meillä oli tyytyminen VSP:hen. Arvostelu: ”Hyvin tasapainoinen ja kauniisti liikkuva valiouros. Ihana pää ja ilme. Kaunis huulilinja. Hyvä kaula, selvä säkä, hyväasentoinen lantio. Hyvä eturinta. Erinomaiset kulmaukset varsinkin takana. Kaunis turkki. Miellyttävä tapa liikkua ja esiintyä.”

Saatiin kuvattua meidän hienoa joukkoa ja otimme vielä yhteiskuvankin Ralphista lapsineen. Kiitos kun tulitte näyttelyyn, oli kiva tavata teitä!

Ralphin lapsukaiset ovat harrastaneet kesä-heinäkuussa myös muuta kuin näyttelyitä, poika ”Rocky” Wildomar´s Real Treasure suoritti taipumuskokeen kuten myös ”Viljami” Adatza´s Renaissance All Over. Loc’ust pentueesta ”Ulla” Dreaming Fantacy sai kolmannen Voi1 tuloksen ja tullen jälkivalioksi, siskonsa ”Valma” Dream The Pearl sai ensimmäisen Voi1 tuloksensa ja veljensä ”Messi” Dreams Are Wild ensimmäisessä Voi-luokan kokeessa 2-tuloksen. Upeeta, onnea kaikille!

”Viljami” Adatza´s Renaissance All Over kävi terveystutkimuksissa, silmät terveet, lonkat AA ja kyynäret 0/1. Onnea!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s