Mikkelin näyttely-17

Mikkelissä pidettiin Rantakylässä kaikkien rotujen näyttely ja sinnehän mekin taas suuntasimme. Tällä kertaa kehät olivat ihanalla nurmialueella normaalin hiekkakentän sijaan. Parkkipaikan saimme aika pitkän matkan päästä, mutta onneksi meillä oli aikaa ja vetokärry mukana. Kehät olivat siis nurmella, joka oli lyhyttä ja tarpeeksi suuret juosta ja ilmakin oli kaunis. Tuomarina toimi Sanna Kaven. Ralph sijoittui valioluokassa toiseksi ja paras uros luokassa sijoitus kolmas hienolla arvostelulla. ”Erinomainen tyyppi ja koko. Hyvät mittasuhteet ja selvä sukupuolileima. Kaunis täyteläinen pää. Hieman pyöreät silmät. Oikea purenta. Erinomainen kaula. Tasapainoiset kulmaukset edessä ja takana. Erinomainen eturinta ja rintakehä. Vahva luusto. Hieman pitkä, mutta vahva lanne. Liikkuu yhdensuuntaisesti erinomaisella rotutyypillisellä askeleella. Erinomainen karvanlaatu. Iloinen käytös.” Esitin myös Ralphin tyttären Lunan Adatza’s Finally A Queen, joka oli ensimmäistä kertaa nuortenluokassa ja sijoitus kolmas sa:n kera.

Samaan aikaan Ralphin tyttö Ulla Loc’ust Dreaming Fantasy oli Viron Pärnussa näytelmissä ja oli molempina päivinä Vsp saaden cacibit ja sertin tullen Eestin valioksi. Hienoa Tuija ja Ulla, onnittelut!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s