Lapinlahden näyttely -17

Ensimmäinen kesäinen kotimainen näyttely meille vaikka heinäkuun alku menossa, ei ole kovin kesäistä tuo sää vielä ollut. Näyttelypaikkana oli asfalttialue, joten odotettavissa ihan lämmintä koirillekin. Tuomarina toimi latvialainen Rita Kadine-Skadina. Hiukka jännitti, että osataanko olla oikein kehässä, kun ei saanut mennä liian lujaa, ei antaa nameja, koira esittää suht vapaalla hihnalla ettei kiristä. No nuo tietty ei meille mikään ongelma ole ollutkaan, mutta aina se kuitenkin jännittää, tuleeko jostain esittämisestä kritiikkiä. No ei tullut onneksi mitään sanomista ja ottipa meistä vielä kuviakin arvostelun aikana, joten saatoin kuvitella että ehkä hiukan sitten tykkäsi. Ralph sitten voittikin urokset ja sitten saimmekin vastaamme kaverikoira Charlotten, josta tuomari myös oli ottanut kuvia, ei kenestäkään muista. Kovasti tuomari tykkäsi molemmista ja harmitteli, kun ei ollut kahta rop-ruusuketta ja pitkän pohdinnan jälkeen Ralphista tuli Rop. Arvostelu: ”Strong male, masculine head, excellent topline and tail, excellent front and chest, moves very well, excellent coat, well angulated, nice temperament.” Ryhmäkehässä liettualainen tuomari ei meitä poiminut enää jatkoon.

Ralphin tyttö Moira Greengrass Forbidden Fruit suoritti hienolla arvostelulla spanieleiden taipparit kesäkuun lopulla. Ralphin poika Rocky Wildomar´s Real Treasure kävi mejäilemässä hienoin pistein 48/50 ja sai siis AVO1 tuloksen. Hienoa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s