Kesän aloitusta Varkaudessa

Varkauden koiranäyttely pidettiin äitienpäivänä ja sinne suuntasimme koirinemme. Pitkin viikkoa katseltiin sääennustuksia, jotka lupasivat kunnon sadetta, mutta kuten tiedämme, Suomen säätä on vaikea ennustaa, niinpä toivoa oli vielä auringonpaisteestakin. Ja sitä saatiin, hieno sää, hieman tuulinen, mutta erittäin hyvä kesänaloitus, kyllä se tästä. Kehät olivat keinonurmella ja teltat ja häkit olivat hiekka-alueelle, joka olikin hyvin toimiva ratkaisu ja niinpa itse kehille jäi runsaasti tilaa ja suuret olivatkin.  Tuomarina toimi spanielispesialisti Maria-Luise Doppelreiter Itävallasta. Ralphin pojatkin Viljami ja ensikertalainen Jekku saivat hienot arvostelut vaikka olivat vielä kehittymättömiä ikäänsä nähden. Ralph oli taas vireessä ja suorastaan lensi kehässä 😉 ja voittikin oman luokkansa ja lopulta myös urokset. Loppukahinoissa olimme sitten VSP hienolla arvostelulla: ” Very nice male. Excellent head and expression. Well shaped body. Excellent angulations. Very nice movement with correct reach and drive. Nice coat quality and condition.” Kasvattajaluokkamme oli Bis4. Mukava näyttelypäivä hyvässä säässä nauttien teltan antimista. 😉

Viikonlopun aikana Ralphin lapset Paavo Lo’cust Dream The Rock ja Luna Adatza´s Finally A Queen seikkailivat Venäjällä hienoin tuloksin. Lauantaina oli kaksi näyttelyä, joissa ensimmäisessä Paavo oli Rop saaden sertin ja tullen Venäjän valioksi, Luna oli Vsp ja sai juniorisertin tullen Venäjän juniorivalioksi. Loppukisoissa Paavo voitti myös ryhmän ja upeasti koko näyttelyn Bis2. Huikeaa, Onnea! Toisessa näyttelyssä Paavo oli paras uros 2 saaden varasertin ja Luna VSP juniorisertillä. Sunnuntaina sitten Paavo oli paras uros 3 luokkasertin kera ja Luna nyt nuorten luokassa paras narttu 2 ja sai aikuisten sertin odottamaan tulevaisuuden valionarvoa. Onnea molemmille!

Viikonlopun aikana oli paljon jännitettävää, nimittäin lauantaina vielä Enskakin Adatza´s Royal Highness kävi Laihian näyttelyssä ollen VSP ja saaden ensimmäisen sertinsä! Onnea!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s