Ralphin pennut harrastaa

Onpa ollut taas kiva saada upeita uutisia Ralphin lapsien menestyksestä niin näyttelyissä kuin mejässäkin. Kuopiossa huhtikuun alussa nuori pojankloppi Viljami Adatza´s Renaissance All Over esiintyi hienosti liukkaalla lattialla ja pienenpienessä kehässä sijoittuen uroksissa toiseksi ja saaden varasertin ja siskonsa Luna A. Finally A Queen kävi huhtikuussa Hirvensalmella ollen paras narttu 4. Sulkavalla toukokuun alussa nämä sisarukset ottivatkin voitot, Viljami Vsp saaden sertin ja Luna ollen Rop saaden myös sertin. Hienot kakarat, Onnea!

Ralphin tyttö Desi Adatza´s Intense Desire 5 kk harjoitteli match showssa esiintymistä ja harjoitus tuotti tulosta, pentujen voitto ja lopulta Bis2! Siitä se ura urkenee.

Paavo Lo’cust Dream The Rock kävi Sipoossa näyttelyssä ollen paras uros 3. Mejässä velipoika Messi Lo´cust Dreams Are Wild saavutti kaksi avoimen luokan 1-tulosta huippupistein ja näin se siirtyykin seuraavaksi voittajaluokkaan, Onnea Päivi ja Messi! Siskotyttö Ulla L. Dreaming Fantasy sai voittajaluokassa jo 1-tuloksen, Onnea Tuija ja Ulla! Tästä on hyvä jatkaa kohti kesää. Yritämme isin kanssa tulla perässä 🙂

Näyttely- ja koekausi on käynnistynyt, joten eiköhän hienoista tuloksista päästä taas iloitsemaan jossain vaiheessa lisää. Taipumuskokeisiinkin tähtääviä lapsukaisia on muutamia ja lonkkakuviinkin menossa vielä olevia, paljon on meillä isin kanssa jännättävää tänä kesänä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s