Ralphin vappujuhlat

Vapun viettoon 2.5 lähdettiin Hankasalmelle koiranäyttelyyn, kuinkas muuten. 😜Pitkästä aikaa aurinkokin näyttäytyi ja piknikkiä suunnitelmissa kamujen kanssa. Näyttely pidettiin Jari-Pekan takapihalla, harmiksi sinne ei saanut telttaa viritettyä, mutta hyvin pärjättiin ilmankin ja saatiin herkkupöytämme viritettyä. Kehät oli asfaltilla ja tilaan nähden ihan ok kokoiset. Tuomarina toimi Marjatta Pylvänäinen-Suorsa. Tiukkaa linjaa piti heti alusta alkaen meitä edeltävien rotujen arvioinnissa ja mittaili suurimman osan koirista. Vähän jännitti, kun rotumme alkoi ja sama tahti jatkui ja luimme ihmetellen arvosteluita.  Olin kyllä tosi tyytyväinen, kun hän tuntui tykkäävän Ralphista ja voitettiinkin sitten urokset ja lopulta olimme myös Rop. Arvostelu oli hieno: ”Erinom. mittasuhteet, selvä sukupuolileima. Hyvä luusto ja raajakorkeus. Kaunislinjainen pää. Hyvä otsapenger. Hyvät korvat ja silmät. Hyvä täyteläinen kuono. Tasapainoinen ylälinja. Hyvä rungon muoto. Sopivasti kulmautunut. Tiiviit pyöreät käpälät. Hyvä sivuliike. Hyvä karvanlaatu.”

Ryhmäkehissä oli yhdistetty 5/6 ja 7/8 eli runsaasti oli koiria ryhmissä. Oma tuomarimme, joka arvosteli myös useita rotuja molemmista ryhmistä, arvosteli sitten koko ryhmän. Ralph juoksi ja esiintyi taas niin hienosti ja pääsimme 6 parhaan joukkoon ja yllätyksekseni voitimme vielä ryhmän! Huikeeta! Bis-kehään saimme vastaamme upean samojedin ryhmästä 5/6, joka palkittiin myös kauneimpana veteraanina. Tuomarina toimi Pirjo Aaltonen. Ralphilla menohaluja vielä riitti ja pisti kyllä parastaan, sijoitus hieno Bis2!! Nyt ei sipsit pääse loppumaan 😃 Nyt on siis ensimmäinen ulkonäyttely korkattu ja hienosti meni, tästä jatketaan vähän muillakin harrasteilla. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s