Näyttelykauden avaukset -17

Ralphin tytär ”Luna” Adatza´s Finally A Queen käväisi Virossa Tartossa 7.1 saalistamassa sieltä puuttuvaa juniorisertiä ja tulihan se heti ensimmäisenä päivänä. Luna oli Rotunsa paras ja rotunsa paras juniori myös. Onnea Teija ja Luna! Näin ollen Lunasta tuli Viron ja Baltian juniorivalio, kun Latvia ja Liettua oli jo valloitettuna aiemmin.

Ralphin poika ”Paavo” Locus´t Dream The Rock matkusti myös Viroon, Vaimastvereen 14-15.1. Paavo esiintyi siellä hienosti ollen ensimmäisenä päivä Rop saaden sertin ja näin ollen valioitua eli tuomisina uusi Viron muotovalio. Ryhmäkehästä myös hieno Ryp-4 sijoitus. Toisena päivänä Paavo oli Vsp. Onnea kovasti Paavo ja Sari!

Samaan aikaan itse olimme Kajaanissa kv-näyttelyssä. Oli mukava nähdä uusittu halli, kun edellisvuotena emme paikan päälle päässeet sitä testaamaan. Entinen kylmä hiekkapohja oli vaihtunut hienoon vihreään mattoon. Tykkäsin kyllä siitä kovasti ja koirakin tykkäsi siinä juosta, vaikkakin hajuja meinasi olla niin paljon, että hyvä että koiraa sai kehän puolelle 🙂 Viileäähän hallissa silti on, mutta jalat eivät palelleet muihin vuosiin verrattuna enää. Kiire meille meinasi matkalla tulla, olimme kehän laidalla noin 15 min ennen rotumme alkua. Onneksi rotua oli ilmoitettuna 67 kpl, joten no panic. Tuomarina aina niin mukava Sara Nordin Ruotsista. Ralph oli mukavasti meno päällä ja voittikin valioluokan ja paras uros luokassakin pisti kyllä parastaan ja yllätyksekseni meni ja voitti saaden myös cacibin. Vastaan saimme kauniin sukulaistyttö Fionan ja olimme sitten lopulta VSP. Arvostelu: ”Masculine, very appealing dog with lovely size, type and proportions. Excellent head & expression. Beautiful neck and topline. Very balanced all through with good body, bone and angulations. Very balanced on the move. Lovely coat. Lovely temperament.”

kajaani-int-17 (photo: Tarja Hovila)

Nyt hiukan huilia taas ja sitten suunnittelemaan kevään ja kesän kalenteria uudella innolla.

Ralphin poika ”Enska” Adatza´s Royal Highness kävi lonkkakuvissa ja hienot AA lonkat oli pojulla. Onnea! Nyt kun nämäkin lapset ovat kuvausiässä, niin mielenkiinnolla odotellaan jatkossa muidenkin tuloksia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s