Vuoden päätösnäyttelyt

Vuoden viimeinen näyttely kohdallamme oli messukeskuksen näyttely 10-11.12 Helsingissä. Reissuun lähdimme neljän koiran ja kolmen ihmisen voimin perjantaina iltapäivällä. Yövyimme totuttuun tapaan Rantasipi Airportissa. Lauantaina Ralph oli vain turistina matkassa, koska tuomarina oli oma kasvattajamme Tarja, mutta Ralphin lapset Luna ja Viljami sekä Kristan Charlotte osallistuivat. Olikin vaihteeksi mukavaa kameran kanssa olla kehän laidalla ja tavata tuttuja, joita muulloin harvoin näkee. Ralphin lapsia oli ilokseni kehässä 6 kpl ja kaikki saivat erinomaisen sekä Paavo-pojalle myös avoimen luokan voitto sa:lla. Näyttelyn jälkeen kävimme vielä syömässä ihanassa sisilialaisessa ruokapaikassa ja sen jälkeen vähän koirien tuunausta seuraavaa päivää varten. Sunnuntaina kehät olivatkin yläkerrassa, siellä oli vähän rauhallisempaa ja väljempää kuin alhaalla. Tuomarina toimi ruotsalainen Arvid Göransson, jonka arvostelusta en oikein löytänyt päätä enkä häntää, moitti joitakin asioita joillekin, mutta sitten taas toisilla ei. Ralph sai valioluokasta eh:n arvostelulla ” Mycket god i typ, nyans kort i nos, välburen örön. Bra hals. Nyans lång i länd, acceptabel kors. Öppna vinklar i skuldra ger lösa armbågar. Bra vinklar bak. Passande benstomme och tassar.” Eikä lapsetkaan oikein pärjänneet paitsi Paavo Lo’cust Dream The Rock, ensin luokkavoitto sa:lla ja sitten paras uros luokassa hienojen valiourosten jälkeen neljäs saaden viimeisen sertinsä pian 2 vuotta täytettyään ja näin siitä tuli Suomen muotovalio, jihuuu!!! Tottahan meidän piti vielä käydä valokuvaamassa tuore valio ennen kotiin lähtöä. Onnea kasvattaja Tuija ja omistaja Sari!

bj5a9043_champion

Näyttelyn jälkeen tiistaina sitten päättivät syntyä Kristalle Estellen ja Ralphin lapsukaiset, 4 poikaa ja 5 tyttöä. Lisää kuvia ja tietoa Adatza’s kennelin blogista https://adatzas.wordpress.com/ .

img_3894 (photo: Krista Illikainen)

Liettuan kv. näyttelyssä 17-18.12 kävivät kisaamassa Ralphin lapsista Luna Adatza’s Finally A Queen ollen toisena päivänä rop-juniori ja saaden juniorisertit molempina päivinä, joten Lunasta tuli Liettuan juniorivalio sekä aikaisemmin saadun Latvian juniorisertin myötä myös Latvian juniorivalio. Onnea Teija ja Luna! Kisassa myös sisarukset Paavo Lo’cust Dream The Rock sekä Ulla L. Dreaming Fantasy. Paavo sai lauantaina varacacibin ja toisena päivänä olikin sitten Vsp saaden cacibin ja sertin tullen näin myös Liettuan muotovalioksi. Ulla sai molempina päivinä luokkasertit ja sunnuntaina vara-cacibin. Onnea taas reissulaisille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s