Lahti kv-16

Lähdettiin kera kolmen koiran Lahteen näyttelyyn 30.10, Ralph, Viljami ja Charlotte. Tuomarina toimi Juha Putkonen. Viljami esiintyi mallikkaasti Kristan kanssa ja sai erinomaisen, jota tuli vain kahdelle urokselle junioriluokassa ja sai myös sa:n. Ralph sijoittui hienossa valioluokassa kolmanneksi sa:lla. Kummallekaan ei sitten sijoitusta pu-luokassa. Ralphin arvostelu: ”Mittasuhteiltaan oikea, hyvä luuston vahvuus. Urosm. pää, jossa hyvä pituus, hieman takaluisu kallo. Oikein kiinnittyneet korvat. Hyvät silmät ja purenta. Kaunis huulilinja, hieman löysää kaulanalusnahkaa. Kaunis ylälinja. Hyvin kehittynyt rintakehä, sopivasti rintakehää. Tasapainoiset kulm. Hyvät käpälät. Erinomainen häntä. Liikkuu hyvällä askelpituudella.”

482a2830_ (photo: Alex Waldvogel)

482a2853_ (photo: Alex Waldvogel)

Nartuissa oli kaksi Ralphin tyttöstä, Luna junioriluokassa eri ja Valma nuorten luokassa eri/4 sa. Charlotte sitten näytti taas kaapin paikan ja oli paras narttu sertillä ja cacibilla, onnea Krista! Kotimatkalla jännättiin sitten miten kasvattajaluokan kisan käy, tuleeko jaettu ykkössija vai pääsevätkö Adamantsit ykköspallille vuoden kasvattajana. Bis-2 sija riitti juuri pisteen erolla tuomaan vuoden kasvattajapalkinnon team Adamantseille! Onnittelut!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s