Hyvinkää päänäyttely 8.10.16

Kiva oli päästä taas Hyvinkään Willatehtaalle monen vuoden jälkeen, kävin joskus vuosia vuosia sitten noutajien päänäyttelyssä ja nyt sitten vuorossa spanieleiden päänäyttely. Viime vuonna näyttely järjestettiin poikkeuksellisesti Hämeenlinnassa. Aamuherätys oli jo puoli 3 aikaan ja erinäisten mutkien ja järjestelyjen kautta starttasimme Pieksämäeltä 5 aikaan. Ralph, Charlotte ja Viljami takakonttiin ja menoksi vara-autolla, joka nimettiinkin onnen autoksi. 😉 Näyttelypaikalla kehät olivat hyvän kokoiset, mutta lattia turhan liukas monelle koiralle, mutta onneksi meidän koiria ei liukkaus häirinnyt. Piknikkipöytäkin meillä oli tottakai ja oli kyllä monenlaista herkkua taas. Kiva oli myös nähdä Ralphin lapsia, 6 kpl peräti ilmoitettuna. Tuomarina toimi englantilainen rodun kasvattaja Diane Conrad, tiukkaa arvostelua ja jakoi myös paljon eh:ta hyvillekin koirille, joten eh:nkin sai olla tyytyväinen ja sa:ta jakoi todella vähän, yhdellä tai korkeintaan kahdelle aina luokassa. Koiria oli ilmoitettuna 64 kpl.

Ralphin lapsista junioriluokassa uroksissa kisasi ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään Viljami, edellispäivänä täytti siis juuri 9 kk. Hienosti esiintyi omistajansa kanssa ja sai mukavalla arvostelulla eh:n. Tästä on pikkupojan hyvä jatkaa. Nuorten luokassa esiintyi Paavo-poika myös eh:lla ja sijoittui luokassaan toiseksi. Ralph valioluokassa meni taas hyvällä vireellä ja kuuden kovan valiokoiran joukossa sijoitus eri4, ei kuitenkaan sa:ta tällä kertaa. Arvostelu: ”Masculine in head. Lovely dark eye color. Soft expression. Good length to neck. Correct size & substance. Nice tight feet. Good rear angulation and second thigh, nice small hocks. Moved well. ”

482a2442_hyvinkaaPhoto: Alex Waldvogel

Junioriluokan nartuissa kisasi tyttäret 9 kk Luna ja Aida, hienosti esiintyivät omistajiensa kanssa ja Luna sai eri3 ja Aida eh:n. Nuorten luokassa olikin sitten Kristan Charlotte ja Ralphin tyttäret Ulla ja Valma. Valma sai eh:n ja Ulla eri3. Charlotte voitti luokan sa:lla. Paras narttu luokassa Charlotte näyttikin sitten parhaat puolensa ja liikkui upeasti pesten kaikki muut ja olipa lopulta sitten upeasti vielä Rop.

Jälkeläisluokkia oli ilmoitettuna 3 ja Ralphin ryhmä koostui Viljamista, Lunasta, Ullasta ja Valmasta. Sijoituimme upeasti toiseksi kp:n kera arvostelulla: ” Nice group of offspring, showing similar attributes to the father. Nice heads, good eye, nice size. All very confident easy movers in the ring.”

482a2446_hyvinkaaPhoto: Alex Waldvogel

Charlotte jatkoi upeaa menoaan vielä Bis-kehässä ja nappasi kaiken mahdollisen tässä näyttelyssä ollen siis Bis-1!!! Onnea tuhannesti Krista! Kyyneliltä ei vältytty tässä näyttelyssä, oli niin huikeaa seurata Charlotten upeaa menoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s