Muuramen pentunäyttely

27.8.16 pidettiin pentunäyttely Muuramen Riihivuoressa. Pitihän sitä lähteä katsomaan mukaan kameran kanssa, kun Ralphin lapsia oli neljä ilmoitettuna, 3 poikaa ja 1 tyttönen. Paikka oli upealla näköalalla laskettelukeskuksessa, kehät olivat asfaltilla ja ehkä olisivat saaneet vähän isommatkin olla tai ainakin vähän erimalliset. Tuomarina oli Jaana Hartus. Kaikki pennut käyttäytyivät niin hyvin ja ihan kuin aina olisivat näyttelyssä käyneet, niin reippaita lapsia. 7-9 kk pennuissa Lemmy oli ensimmäinen kp:lla ja toisena Enska ja kolmas Viljami. Lemmy sijoittui lopulta paras uros pentu 2. Luna oli paras narttu pentu ja sitten myös Rop. Kehän jälkeen pidettiin taas vähän piknikkiä ja suoritettiin kuvauksia, maisemat ihan huikeat taustalla. Kelikin vielä lämmitti, niin mikäs oli mukavaa näyttelypäivää viettää.

bj5a7290_muurame

Ryhmäkilpailuissa aloitettiin parikilpailut ja tottahan me niihinkin osallistuttiin, Viljami ja Luna parina sekä Lemmy ja Enska. Välillä vähän vallattomia, mutta niin iloista menoa ja Viljami ja Luna olivatkin Bis1 pari ja Lemmy ja Enska ensimmäinen ei sijoittunut eli ”Bis5”.

bj5a7825_muurame

Sitten Luna pyörähteli vielä 8-ryhmän voittoon ja Adatza´s kasvattajaluokkakin vielä Bis1, oli niin punaista juhlaa!! Bis-kehässä ei sitten enää tullut Lunalle sijoitusta. Ihan huikea päivä ja kiitos kaikille mukavasta päivästä, oli kiva nähdä teitä kaikkia! Onnea Krista huikeasta menestyksestä kasvattiesi kanssa!

bj5a7855_muurame

bj5a7892_muurame

bj5a7932_muurame (kasvattajaluokka Bis1)

bj5a7966_muurame (parikilpailun Bis1)

bj5a7996_muurame (onnelliset omistajat Teija ja Krista)

bj5a7357_muurame(Lemmy)

bj5a7462_muurame(Enska)

bj5a7516_muurame (Luna)

bj5a7610_muurame (Viljami)

Helsingissä samana päivänä pidetyssä kaikkien rotujen näyttelyssä Ralphin tyttö ”Ulla” Locust Dreaming Fantasy sai toisen sertinsä, Onnea”

img_3417 (Ulla ja siskonsa Valma)

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s