Joensuu-Riihimäki

Kukahan keksi tämänkin turneen, en minä ainakaan :), no päätettiin sitten lähteä Joensuun ryhmänäyttelyyn 3.9 ja sieltä näyttelyn jälkeen kohti Riihimäen kv-näyttelyä kolmen koiran kanssa. Hyvä kelikin sattui Joensuuhun, paikkana tarkemmin Hammaslahti, kehät olivat hiekkakentällä  ja tuomarina Tuula Savolainen. Ralph voitti urokset ja olimme lopulta hienosti myös Rop. Tuomari olikin suht tiukalla päällä, etenkin nartuissa jakoi palkoi eh:ta ja vain yksi narttu sai erin ja sa:n. Ryhmäkehässä päästiin jatkoon, mutta ei sitten sijoitusta. Arvostelu: ”4v. Erinomainen tyyppi. Kauniit linjat ja pää. Vahva kuono. Hyvä eturinta. Hyvä tilava rintakehä. Hyväasentoinen lantio. Hyvät kulmaukset. Vahva raajaluusto. Tiiviit käpälät. Kaunis turkki ja hapsut. Hyvä häntä. Yhdensuuntaiset edestakaisliike. Tehokas sivuaskel.”

bj5a8064_

Matkalla kohti Hyvinkäätä alkoi ihan kaamea sade, vaikea nähdä eteensä ja vesi vain roiskui tiellä. Yövyimme siis Hyvinkään Cumuluksessa tutussa paikassa ja taisipa olla sama huonekin kuin viimeksi heinäkuussa ollessamme. Aamulla vielä vähän sateli, mutta sade loppui kun päästiin Riihimäelle. Kehät olivat nurmella ja vähän jännitti, onko liukasta ja mites vesi lilluisi nurmella. Yllätyimme miten hyväkuntoinen nurmi oli, ei yhtään märän tuntuinen eikä koiratkaan kastuneet, sen verran tiivistä vissiin nurmi oli. Tuomarina Reia Leikola-Walden ja Ralph sai hienon arvostelun, sijoitus valioluokan eri3, sa. Arvostelu: ”Oikealinjainen sopivan kokoinen uros. Miellyttävä pää, johon toivoisin aavistuksen pituutta. Kaunis kaula + ylälinja. Vahva luusto. Tasapainoiset kulmaukset. Tilava runko. Liikkuu sujuvasti yhdensuuntaisesti. Hyvä luonne + turkki + esiintyminen.” Tänään olikin sitten matkaseuralaisen Jasson päivä, upeasti paras uros 2, varacacib joka muuttuu cacibiksi ja sert, Onnea!

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s