Koiramaista menoa

Sunnuntaipäivänä 26.6 pidettiin täällä meillä koiratreffit, johon osallistui Ralphin lapsukaisista Viljami ja Luna sekä sitten liuta Kristan muita kasvatteja. Sääkin salli meidän päivää ja saatiin treenailtua laahausjälkeä, uintia ja tutustuttiin eri lintuihin. Telttakin oli pystytettynä  ja nautimme piknikkiä välillä metsän helmassakin. Oikein mukava päivä ja jospa jatkossakin saisimme näitä järjestettyä silloin tällöin. Kuviakin tuli otettu roppakaupalla, jospa niitä tänne saadaan jossain vaiheessa lisättyä ja perhepotrettiakin otettiin.

Rantasalmella pidettiin 2.7 näyttely ja sinnehän matkamme taas kävi. Ei taaskaan ollut aikaista lähtöä, joten sehän sopii meille. Tosi lämmin päivä oli tulossa, mutta onneksi näyttelypaikka oli mitä parhain, viheriö, hyvänkokoiset suuret kehät ja puita varjostamassa aluetta. Tuomarina toimi Harto Stockmari. Ralph sijoittui paras uros 3 arvostelulla: Oikea sukupuolileima ja mittasuhteet, hyvä pää ja ilme. Oikea purenta. Hyvä kaula ja ylälinja. Oikeanmuotoinen runko. Rodunomaiset kulmaukset. Oikea karvan laatu. Liikkuu joustavalla askeleella. Kivaa telttaseuraa ja pientä piknikkiä täälläkin.

Seuraavana päivänä tulikin iloisia uutisia Sarilta, Ralphin poika ”Paavo” Locust Dream The Rock oli suorittanut hyväksytysti spanieleiden taipumuskokeen hienolla arvostelulla. Lämpimät Onnittelut Sari ja Paavo! Nyt tästä pentueesta on jo kaksi suorittanut kokeen ja ilmeisesti ainakin pari olisi vielä menossa, joten jännittävää riittää. Pentueesta myös ”Valma” Locust Dream The Pearl kävi lonkkakuvissa ja oli myös AA kuten neljä sisarustaankin. Upeaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s