Näyttelyä ja mätsäriä

Huhtikuun toinen näyttelymme suuntautui Pertunmaalle 9.4. Aikataulut suosivat taas meitä eikä ollut aikaista lähtöä. Kävelymatkaa kertyi parkkipaikalta kiitettävästi, kun yritti tavaroita ensin raahata näyttelypaikalle, onneksi sentään sää oli kuitenkin hyvä. Iloinen yllätys verrattuna aikaisempiin käyntikertoihin tuossa samaisessa paikassa oli kehien koko ja että kehiin oli saatu hyvät koko kehän kattavat matot, 10 pistettä niistä. Koiria oli ilmoitettu vain 10 ja tuomarina toimi Paavo Mattila. Kävin kehässä juoksuttamassa nuorten luokassa Ralphin pojan Paavon ja se saikin sa:n ja pääsi omistajansa kanssa sitten paras uros kisaan juoksentelemaan. Ralph pisti taas parastaan paras uros luokassa ja voitti näin urokset, poikansa Paavo paras uros 4. Ralph oli sitten lopulta VSP arvostelulla: ”Erinomainen uros, jolla kaunis pää ja ilme, samoin kaula. Erinomainen runko ja luusto. Hyvin kulmautunut. Tyylikäs ylälinja. Hyvälaatuinen karva. Liikkuu erittäin hyvin. Miellyttävä luonne.” Kristan nuorukaiset saivat molemmat sertit ja hienot sijoitukset.

IMG_2979 (photo: Jyrki Kauhanen)

Näyttelyn jälkeen ajeltiin vähän syrjempään ja metsän laidassa tehtiin pienet laukausharjoitukset nuorisolle. Sitten pitikin jo kiirehtiä kotiin, kun aamulla taas tien päälle ja kohti Ristiinaa, jossa pidettin Springerspanieleiden järjestämä match show. Saatiinkin kaikki hyvin rakennettua ja valmisteltua ennen ensimmäisten kisaajien saapumista. Liekö hyvä ilma ja hyvä mainostaminen sekä loistavat palkinnot houkutelleet osallistujia vähän kauempaakin, kun yllätykseksemme osanottajia oli ihan valtavasti, n. 170. Hyvin tuntui kaikki sujuneen ja positiivista palautetta saatiin. Väsy alkoi jo tulla kotimatkalla, onneksi muutama viikonloppu tiedossa ilman aktiviteettia. Niin ja näinhän ihastuttavan Ralphin tyttösen Lunankin kyläreissulla.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s