Kerimäki 2.4

Suuntasimme kohti Kerimäkeä kolmen koiran kanssa, ei taaskaan ollut aikaista lähtöä vaan kehät alkoivat puolen päivän aikaan. Nyt oli paremman kokoiset kehät kuin viimeksi tuolla ollessamme ja tilaa oli muutenkin ympärillä paremmin. Tuomarina toimi Elena Ruskovaara. Ralph sijoittui valioluokassa toiseksi sa:lla ja lopulta sitten pu3. Arvostelu: ” Mallikas ja maskuliinen tilavarunkoinen liioittelematon kokonaisuus. Vahva uroksen pää. Hyväasentoiset raajat, tilava rintakehä, korrekti häntä. Vähän huolimaton edestä, tarpeeksi pituutta ja joustoa sivuliikkeessä. Erinomainen näyttelykunto.” Kristan juniorit nappasivat molemmat sertit hienoilla sijoituksilla. Ralphin tyttö ”Moira” Greengrass Forbidden Fruit oli ensimmäistä kertaa pentuluokassa ja sai kp:n ollen Rop-pentu.

Lahdessa oli samana päivänä kv näyttely, jossa oli edustettuna kolme Locustin Ralphin lapsukaista, Paavo oli esiintynyt hienosti omistajansa kanssa saaden erinomaisen ja ollen sitten luokassaan kolmas. Valma oli myös erinomainen, mutta ei sijoitusta ja Ulla voitti luokkansa sa:lla ja oli lopulta aivan upeasti paras narttu 4 varasertillä. Kaikki olivat esiintyneet iloisesti hännät heiluen, ihanat lapsukaiset, isi on ylpeä!

Näyttelyilmoja parit lähtenyt eteenpäin ja samoin ilmo mejään, olisihan se hienoa saada koepaikka edes yhteen kokeeseen tälle vuodelle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s