Lumista helmikuuta

Viime päivityksistä onkin jo vierähtänyt aikaa, ollaan vaan oltu tekemättä mitään erikoista ja oltu ilman mitään aktiviteetteja. Koiratkin olleet vähän turkkien osalta luonnontilassa, mutta nyt on saatu taas niitäkin vähän siistittyä eli vähän niin kuin lomalla ollaan oltu koiratouhuista. Lunta on sadellut reippaasti ja koirien kanssa on ollut haasteellista tuo ulkoilu ja on jouduttukin paljon pitämään pukuja päällä ettei aina tarvitse suihkun kautta kiertää, kun lumipallot tarttuu karvoihin ja karvatkin tuntuu menevän takkuun helpommin. Pientä pakkasta siis toivotaan, että päästään nauttimaankin tuosta lenkkeilystä, on itsellekin välillä raskasta tarpoa lumihangessa.

IMG_2825

Ralphin pennut syntyivät 7.1.16 Kristalle kennel Adatza´siin, 6 poikaa ja 5 tyttöä, valitettavasti yksi pojista menehtyi parin viikon iässä. Ollaan käyty muutaman kerran niitä ihastelemassa ja treenattukin vähän lintuhommia jo ja oli hienoa huomata upeaa nenän käyttöä ja intoa useimmilla pennuilla. Nyt onkin koittanut jo pentujen luovutushetki, kun täyttivät 7 viikon iän, niin se äkkiä aika vierähtää. Kovin ikävä tulee niitä kaikkia, mutta ihanat kodit Krista niille on löytänyt, joten eiköhän kuulumisia kuulla jatkossakin. Pari pentua vielä etsii omaa kotia. Toivotamme Ralphin kanssa uusille omistajille paljon iloisia hetkiä pentujensa kanssa niin kotona kuin harrastuksissakin.

BJ5A5528_

BJ5A5532_

Iloisia uutisia on kantautunut terveystutkimuksista Ralphin ensimmäisestä Locus´t pentueesta, kolme on käynyt kuvissa ja Ulla-tytöllä lonkat parasta AA-luokkaa ja silmätkin terveet sekä Messi-pojan ja Paavo-pojan lonkat lähtivät kennelliittoon AA:na ja kyynärpäät 00 sekä silmät terveinä. Tämän vuoden puolella varmaan menee sitten jo muitakin tuosta pentueesta, joten jännityksellä odotellaan tuloksia.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s