Spanieli juhlaa

Spanieliliiton päänäyttely pidettiin Tuuloksessa Hämeenlinnassa 17.10, paikan vaihdoksen takia näyttelypaikkana kauppakeskuksen parkkihalli. Lähdettiin kolmen koiran kanssa ajelemaan jo edellisiltana, niin ei ollut aikaista lähtöä. Kauppakeskuksen yhteydessä oli myös hotelli Tuulos, joka oli kiva paikkana, tilavat huoneet ja edullinenkin. Kätevää, kun näyttelypaikalle pääsi hissille. Lattia kehissä oli melkoisen liukas, mutta onneksi Ralphille se ei tuottanut suurempia ongelmia ja pystyimme juoksemaan ihan mukavasti, toki tassuihin piti showfootia laittaa. Tuomarina toimi siis englantilainen kasvattaja Kelly Jenkinson ja enkkuja ilmoitettuna 56 kpl. Pentujakin oli ilmoitettu mukava määrä ja Kristan kasvatit pärjäsivät hyvin, urospennuissa kaksoisvoitto ja nartuissakin voitto. Charlotte-neiti oli sitten rop-pentu. Kiva oli myös nähdä Ralphin lapsia, tätä tapaamista oli sitten jo odotettukin. Junioriluokassa oli Paavo ja Messi pojat, hienosti pojat esiintyivät ja Paavo eri1,sa ja Messi eri2. Ralphin oli ilmoittanut valioluokkaan, jonka myös sitten voitimme, olin tosin jo menossa kättelyssä kakkospallille, mutta sitten tuomari ohjasikin ykköspaikalle. No paras uros luokassa olikin jännittävää, poika Paavo pu4 ja sai vara-sertin, sitten tuomari juoksutti avoimen luokan voittajaa ja Ralphia vielä ympäri ja kun tuli kättelemään, niin en meinannut taaskaan heti tajuta, että voitimme. Nartuissa junioriluokassa kilpaili tyttäret Valma ja Ulla, Valma sai eh:n ja Ulla eri3, näin varmistui, että saimme jälkeläisluokan kasaan. Rop-kehään mennessä oli jo tavoitteet ylitetty moninkertaisesti, mutta Ralph yllätti vielä kerran olemalla myös Rop, ihan huikeeta! Arvostelu: ”Good head. Eyes slightly round. Excellent neck. Would like more forechest. Correct shoulder placement. Good spring of ribs. Good rear angulations. Correct size. Nice coat and condition.”

BJ5A4700

Kasvattajaluokkia oli ilmoitettu kaksi, joista Ralph osallistui toiseen ja Ralphin lapset toiseen, molemmat ryhmät saivat kunniapalkinnon, mutta Ralphin kasvattaja vei veiton. Sitten jälkeläisryhmäkisa olikin jännittävä, sillä niitäkin ilmoitettu kaksi, Ralphin ja Pippan pieni perhe. Piti miettiä miten asettelu onnistuu, niin laitettiin Ralph ensimmäiseksi, sitten lapset ja äiti Pippa perään. Tuomari arvosteli sitten niin, että juoksutti ensin lapset, sitten isän ja sitten äidin ja päätti lopulta, että isä-Ralphin ryhmä oli parempi ja näin pääsimme juoksemaan vielä isoon kehään.

BJ5A4720_

Isossa kehässä aloitettiin pennuilla, jossa Charlotte-neiti pisti parastaan ja oli Bis2. Kasvattajaluokissa sijoituimme Bis3-sijalle ja sieltä kiireesti juoksin Ralphin kanssa kokoomakehään, jossa lapsukaiset jo odottivat meitä. Ensimmäisenä ryhmänä menimme kehään ja hienosti kaikki jaksoivat vielä vaikka oli pitkä päivä alla. Tuomari tutki Ralphin tarkkaan ja sitten silmäili jälkeläiset, huikeeta kun meidät sitten kuulutettiin Bis1-paikalle. Toiset jäivät vielä keräilemään palkintoja, kun minun piti kiirehtiä Ralphin kanssa taas kokoomakehään, jossa odottivat kaikki spanielirotuiset rop-koirat, olikohan 13 vai 14. Ralph joutui tai pääsi juoksemaan isoon kehään taas ensimmäisenä. Kun tuomari poimi koiria jatkoon, kolme varmaa ja sitten hetken mietinnän jälkeen kutsuttiin vielä meidät, niin neljän joukossa oltiin, huikeeta! Meidät sijoitettiin sitten siis Bis4-paikalle. Kuinka uskomaton päivä olikaan, kaikki hienot sijoitukset ja saimme nähdä Ralphin lapsukaisia, ei ihan heti unohdu tuo päivä.  Kiitos kaikille ryhmässä avustaneille.

12106942_1179971485351957_5360379071937758905_n

BJ5A4773_

BJ5A4758

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s