Syksyistä lomailua

Nyt ollaan lomailtu kaikista harrastuksista ja latailtu akkuja tuleviin koitoksiin. Ollaan Ralphin kanssa käyty katselemassa näkyykö lintuja, metsäkanalinnuista ei olla nähty höyhentäkään, mutta sorsasaalista kuitenkin saatu. Yhtenä sumuisena sunnuntaiaamuna lähdimme jo 6 aikaan liikkeelle, paluumatkalla sitten vielä laavulle makkaran paistoon. Ihan hiljaista joka puolella, oi oi, mikä nautinto, sormetkin alkoivat jo pikku hiljaa lämmetä tulen äärellä. Eikä tällä reissulla hirvikärpäsetkään olleet liikkeellä, joita muuten on tänä syksynä riittänyt riesaksi asti.

IMG_2750IMG_2748

Muuten sitten ollaankin vain lenkkeilty enimmäkseen ja ollaanhan me Ralphille yksi voi-luokan jälkikin koemielessä tehty, niitä makauksia tarvitsee harjoitella vielä, kiire on päästä jäljen loppuun, muuten ihan hyvä suoritus. Eiköhän me ensi keväänä jossain kokeessa jo käydä kokeilemassa. Silmätarkastuksessakin käytettiin pojat, tehtiin myös gonioskopiatutkimus ja terveet silmät kaikinpuolin, Rickyllä vain pieniä kiteitä silmissä. Tuo gonioskopia jännitti vähän etukäteen, että millanen on, kun eläinlääkäri kuulema yleensä tehnyt rauhoituksessa sen, mutta päätimme kokeilla ilman ja tosi hyvin koirat antoivat toimenpiteen tehdä, puudutustippoja kuitenkin laitettiin, kun imukuppia silmään tungettiin 🙂

BJ5A4054_ BJ5A4304_1

Nyt sitten turkin puunaustakin pitäisi aloitella, kun ollaan lilluttu vain ojissa ja risukoissa. Spanieliliiton erkkaria tiedossa, Jyväskylää, Messaria ja jotain reissuakin taitaa pukata, siinähän sitä onkin ohjelmaa loppuvuoteen.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s