Suonenjoen näyttely

Kotipaikkakunnalla Suonenjoella järjestettiin 15.8 ryhmänäyttely ja sai aamulla ihan rauhassa heräillä ja valmistautua, 20 min matkaa vain ja rotumme vuoro oli vasta puolen päivän aikoihin. Mukava kesäinen sää, aurinko paistoi täydeltä terältä, mutta silti viileä tuulahdus kävi välillä, koirille mitä parhain sää. Näyttely oli urheilukentällä viheriöllä ja kehät olivat hyvän kokoiset. Tuomarina toimi Tuula Pratt. Ralph oli ainoa uros, joka palkittiin sa:lla ja oli näin ollen paras uros. Nartuissa olikin sitten paljon hienoja koiria ja meitä vastaan kilpailemaan tulikin todella kaunis nuori narttu. Ralph oli lopulta sitten VSP arvostelulla ” Kaunislinjainen, tasapainoinen uros. Kauniit pään linjat ja hyvä pituus. Kaunis ylälinja. Tasapainoiset raajojen kulmaukset. Kokonaiskuvaan sopiva rungon voimakkuus. Hyvät liikkeet. Kaunis turkki.”

IMG_2694_(photo Marika Paananen)

Tämä olikin nyt toiseksi viimeinen ulkonäyttely, ei paljoa kerennyt tänä vuonna kesänäyttelyistä nauttia, kun säät oli pitkään niin huonot.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s