Oranssia Iisalmesta

Iisalmen kv:hen taas kävi matkamme 2.8. Kotoa lähdettyämme aurinko paistoi lämpimästi, mutta Kuopion jälkeen alkoikin sitten kunnon vesisade melkein perille asti. Iisalmessa oli sitten vain enää tihkuttelua välillä. Telttaa ei tällä kertaa pystytetty, koska olimme vasta puolen päivän aikoihin perillä ja eipä sinne telttamereen hiekkakentän laidalle olisi sitä enää saanutkaan mahtumaan. Tuomarina oli ruotsalainen Dimitris Antonopoulos. Ralph ei ehkä parhaimmalla juoksupäällä ollut, mutta ei laiskakaan ja jäimme toiseksi valioluokassa. Tuomari antoi sa:n ja sanoi, että ei ollut varma ontuiko, tapahtuiko tämä hänen mielestään sitten kilpailuluokassa, kun arvostelussa oli liike kuitenkin hyvä, sivulliset eivät ainakaan ontumista nähneet. No paras uros luokassa Ralph veti taas parasta juoksuaan ja sijoituimme toiseksi varacacibin kera ja nyt tuomari sanoikin, että ei enää ollutkaan mitään häikkää juoksussa ja olisiko ollut kivi häiritsemässä.  Arvostelu ” Slightly heavy in head. Excellent color of eyes. Low earset. Correct neck. Correct ribcage. Could have more forechest. Good bone. Moves well. Well presented.” Oranssilinjalla jatketaan 🙂

Tulevana viikonloppuna onkin sitten mejä-kokeen vuoro, hui jännää taas pitkästä aikaa, kun vihdoin se toivottu paikka saatiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s