Sateinen Mikkeli

Mikkelissä  26.7 pidettävään kv näyttelyyn lähdettin taas viettämään päivää piknikin merkeissä. Menomatkalla satoi ajoittain kovastikin, mutta näyttelypaikalle raviradalle päästyämme oli sade tauonnut ja saimme teltan ihan ajoissa kehämme lähettyville. Kauaa ei tosin mennyt, kun sade sitten alkoi uudestaan ja jota jatkui sitten koko päivän, ajoittain oikein rankastikin. Piknikiä ja porukan yhdessäoloa varten yhdistimme kaksi telttaa ja saimme näin nauttia päivän antimista, herkkuja kyllä riitti. Tuomarina toimi Paula Rekiranta, jolta Ralph joskus junioriluokassa sai sertinkin, niin nyt saimme valioluokassa kyllä luokkavoiton, mutta jäimme ilman sa:ta, hän perusteli että toivoi pidempää askellusta edestä. Arvostelu ”Tyypiltään erinomainen uros, jolla hyvät rungon mittasuhteet. Hyvä kallo. Kuono-osa voisi olla aavistuksen pidempi ja kallo jalompi. Hyvä kaula. Lapa voisi olla hieman viistompi. Hyvä eturinta & rinnan syvyys. Vankka luusto. Hyvät käpälät. Yhdensuuntaiset liikkeet. Voisi ottaa hieman pidemmän askeleen.” No näin tällä kertaa, kohti uusia haasteita. Seuraava haaste taitaa olla miten teltan saa kuivaksi, jääkö ensi kesään. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s