Ylivieskaa ja noutajia

Houkuttelin kaverini Minnan Sonjan kanssa Ylivieskan kv näyttelyyn 18.7. Aurinkoinen telttaretki tiedossa, paikkana Keskisen ravirata, yksi suosikkipaikoistani. Siellä on aina ihanan isot kehät ja upea tasainen nurmikko ja nyt vielä sääkin mitä mainioin. Aamulla jännättiin Sonjan puolesta ja upealla arvostelulla palkittiinkin sitten rodun parhaaksi, harmikseni en tätä nähnyt, kun piti lähteä kesken kisan valmistelemaan Ralphia kehään. Meillä tuomarinmuutoksena puolalainen Tomasz Borkowski. Ralphin arvostelu: ”Good size & proportions. Masculine in tyype. Good head, long neck. Good withers, broad back. Exc. chest, good forechest. Good tailset & carriage. Efficient & parallel in movement. Good condition.” Sijoitus valioluokan toinen ja paras uros luokassa myös toinen varacacibin kera. Ryhmäkehän jälkeen sitten 3 tunnin kotimatka ja 8 jälkeen olinkin sitten jo kotona ja vähän tavaroiden pakkaamista seuraavaa aamua varten, sillä tiedossa jännäämistä noutajien taipumuskokeessa Vieremällä, jonne lähdin onnenmaskotiksi.  😉 Ja kannattihan sekin reissu, palasimme sieltä uuden muotovaliokoiran Iineksen kanssa. Onnea vaan omistaja Katja ja ohjaaja/kasvattaja Minna!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s