Laukaa x 2

Laukaassa järjestettiin ryhmänäyttely 11.7 ja kaikkien rotujen näyttely 12.7. Tännekin siis suuntasimme molempina päivinä. Lauantaina oli aurinkoa luvassa ja lämmintä olikin silloin, kun paistoi, mutta välillä taas pilvistyessä hytisytti kylmyyskin. Paikka oli jalkapallokenttä Vihtavuoressa, viheriöllä oli ihan hyvän kokoiset kehät ja nurmikin oli tarpeeksi lyhyeksi leikattu. Tuomari espanjalainen Guillamon Jose Ramon oli vetänytkin paljon enkkuja kehään, ilmoitettuna 37 kpl. Ralph voitti valioluokan sa:lla ja oli sitten toiseksi paras uros arvostelulla: ”Appealing male in terrific condition. Exc neck & shoulders & bone & feet. Good ribcage. Level topline. Very good hind quarters. Moves easily. Masculine head. Would prefer milder expression. Coat in very good condition.” Narttuja olikin sitten ilmoitettuna runsaasti ja siellä pikku härdellin jälkeen paras narttu kehässä saatiin kuin saatiinkin koirat järjestykseen. Kasvattajaluokkamme oli rotunsa paras ja jäimme sitten odottelemaan isoja kehiä. Ryhmäkehät kun pääsivät alkamaan, niin vettä satoi runsaasti, mutta kun meidän kasvattajaluokkien vuoro taas tuli, niin aurinko tuli jälleen esiin kuin tilauksesta. Auringon paisteen saattelemana purjehdimme sitten koko näyttelyn kauneimmaksi ryhmäksi Saija Juutilaisen valitsemana.

Sunnuntaina siirryimme varsinaiselle urheilukentälle ihan Laukaassa. Sielläkin kehät olivat viheriöllä, hyvän kokoiset nämäkin ja nurmi lyhyttä. Telttakin saatiin paikoilleen vaikka tungosta jo olikin ja jopa ihan kehän laidalle. Koleampi ilma kuin edellisenä päivänä, mutta pääasia kun ei satanut. Tuomarina toimi Saija Juutilainen, koiria oli nyt ilmoitettuna 29 kpl. Ralph oli nyt yksin valioluokassa, mutta tuomari tuntui tykkäävän siitä kovasti ja antoi myös sa:n. Ralphista tuli tuomarin kovasti kehuessa paras uros ja lopulta sitten kennelkaveri Armin voittaessa VSP arvostelulla: ” 2.5 v. Hyvin kaunis tasapainoinen uros. Jäntevä ja hyvärunkoinen. Hyvin rakentunut. Kaunisilmeinen ja linjainen pää. Hyvät huulet ja purenta. Todella kaunis niskankaari ja kaula kiinnittyy sulavasti ylälinjaan. Hyvä karva. Liikkuu hyvällä luonteella ja sujuvalla askeleella säilyttäen ylälinjan.” Kasvattajaluokkamme oli taas rotunsa paras.

BJ5A3018_

Isossa kehässä jännäsimme sitten Armia, joka voittikin upeasti koko 8-ryhmän. Kasvattajaluokkamme oli Markku Kipinän tuomaroimana koko näyttelyn kaunein!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s