Vihreä-valkoinen viikonloppu

Lauantaina 27.6  suuntasimme Pieksämäen koiranäyttelyyn telttailemaan ja pitämään piknikkiä. Sää olikin aluksi ihan aurinkoinen ja kerkesimme pyörähtää kehässäkin hyvässä säässä. Kehät oli pääasiassa urheilukentän nurmella, mutta meidän kehä olikin sitten tartanilla, isompikin olisi saanut toki olla, mutta ihan ok oli juosta. Telttarivit olivat kansoittaneet jo heti aamusta osan viheriöstä ja sieltä pitikin sitten etsiä omamme, joka oli jo pystytettynä sinne saavuttuamme. Koirien joukkotrimmausta vielä ennen kehää ja sitten trimmauspöytä täyttyikin kaikenmaailman herkuista. Tuomarina toimi Leni Finne. Tuomari testasi koirien ilmeet lelusorsalla, joka ääneli ja se olisikin ollut leluhullusta Ralphista aika kiva, että meinasi suuhunsa sen ottaa. Sitten tuomari halusi, myös että koirien hihnoja ei saa kiristää, joten suht vapaalla hihnalla esitettiin. Ralph oli ainoa uros, joka sai sa:n ja lopulta oli sitten VSP arvostelulla: ”Oikeat mittasuhteet, sopiva luusto. Oikealinjainen pää. Hyvät silmät, hieman tuima ilme. Hyvä kaula ja ylälinja. Niukahko eturinta. Hieman pysty ja lyhyt olkavarsi. Oikeanmallinen rintakehä. Ok takakulmaukset. Erinomainen askelpituus, aavistuksen levää takaa. ”

BJ5A1814_

Kehän jälkeen kerettiin nauttia herkut ja kuvailla koiria, niin alkoi pilviä kerääntyä taivaalle ja päätimme kasata teltan ja tavarat kasaan. Sitten alkoikin heti tulla vettä ihan kaatamalla ja äkkiä tavarat autoon ja katsomaan Kristan ihania pentuja. Tulimme sitten vielä takaisin näyttelypaikalle katsomaan ja kuvaamaan, kun Kristan koiria palkittiin kaverikoirana toimimisesta.

Sunnuntaina 28.6 taas lähdettiin kohti Rantasalmea auringon paisteessa. Matkalla tosin rupesi satamaan ja ilomme mukavasta näyttelysäästä vähän väheni, mutta onneksi paikan päälle päästyämme säästyimme kuitenkin sateelta ja aurinko tuli taas esiin. Näyttelypaikka oli kiva viheralue, jossa oli paljon puita, joiden alle pääsi mukavasti suojaan. Tuomarina toimi Eeva Anttinen, mittakeppiä käytti ahkeraan ja ei palkinnut isoja koiria kovin korkeasti. Ralph oli taas ainoa sa:n saanut koira ja vastaan tulikin sama narttu kuin edellisenä päivänä ja olimme jälleen VSP. Näin viikonlopusta tuli vihreä-valkoinen viikonloppun. Arvostelu: ” Sopivan kokoinen, urosmainen, mittasuhteiltaan oikea. Kaunislinjainen, kuiva pää. Hyvä kaula ja ylälinja. Tilava runko. Suorahkot olkavarret. Hyvä raajaluusto. Pitkäaskeliset, maatavoittavat, edestä avoimet liikkeet. Oikealaatuinen karvapeite.”

BJ5A2055_

BJ5A2094_

Saimme otettua taas paljon kivoja kuvia viikonlopun aikana. Hääkuvakin otettiin Ralphista ja Roosa-morsiamesta Wildomar´s Nefertiti´s Jewel, joka astutettiin 24.6. Toivotaan, että vierailu oli tuloksekas.

BJ5A1825_

BJ5A1870_

”Maisa” Greengrass Danesha” oli käynyt ultrassa ja pentuja on tulossa heinäkuun puolenvälin jälkeen. Odotettavissa musta-valkoisia ja maksa-valkoisia pentuja.

IMG_1926

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s