Haminan näytelmä

Haminaan lähdinkin Ralphin kanssa tällä kertaa Minnan ja kultainennoutaja Sonjan kyydityksessä. Hamina oli aika sokkeloinen kaupunki ja paljon oli tapahtumia kaupungissa yhtä aikaa ja parkkipaikka sai tosiaankin etsiskellä. Parkkipaikkaa etsiessä huomio kiinnittyi järjestysmiehiin/opastajiin katujen varsilla, jotka seisoivat vain kädet taskussa, no vastasihan ne jos kysyttiin, että mihis suuntaan sitten mennään. Haminassa pidettin siis kansainvälinen näyttely 23.5.15, jonka kv status selvisi minulle vasta näyttelypaikalla. Kehää odotellessa katselin naapurikehiä ja vähän aikaa raksutti aivoissa, kun mietin, että mikäs tuo oranssi ruusuke on, jota juuri jaettiin ja sitten piti katsoa näyttelyluettelon kantta ja näin sekin asia sitten selvisi. Ihan kiva yllätys, en ollut nimittäin noteerannut ilmottautumisvaiheessa asiaa ollenkaan, kun tuomarilistoja vain lueskelin. Kehät olivat Bastionissa hiekkapohjalla eli isossa ”telttakatoksessa” muurien keskellä. Tuomarimuutoksena meille tuli Jari Partanen, hyvin miellyttävä tuomari, joka myös perusteli, jos ei esim. antanut sa:ta. Ralph voitti valioluokan ja sijoittui paras uros luokassa toiseksi ja sai nyt sen ”valkean” cacibin, kun juniorikoira ei voinut sitä vastaanottaa. Jihaa, eläkeikä lähestyy ;), no ei vielä tänä vuonna kuitenkaan. Ralphin arvostelu ” Hyvin kaunis kokonaisuus. Hienot rungon mittasuhteet ja täyteläisyys. Kaunis uroksen pää. Hieman pyöreät silmät. Erinomainen kaula ja ylälinja. Hyvä lyhyt lanne ja oikea lantio. Erinomainen raajaluusto. Liikkuu hienolla sivuaskeleella. Kauniisti esitetty. Hyvässä kunnossa”. Sitten jännättiin matkakumppani Sonjan menestystä ja hienosti tytöllä meni, VSP ja Cacib. Oli meillä hienot matkakumppanit! Pysähdyttiin kotimatkalla vielä ihanalle järven rannalle kuvaamaan koiruudet ja tulihan niistä upeat kuvat molemmista. Oikein mukava reissu!

20150523-Hamina-Ralph-082

Hieman on minulla ollut vieroitusoireita metsässä juoksemiseen, kun kaksi edellistä viikonloppua meni mejäkokeissa. Meillä täällä kotona järjestettiin sunnuntaina noutajien taipumuskokeet Kuopion seudun kultaiset järjestämänä. Pääsin täyttelemään aluetta fasaaneilla ja heittelemään lintuja, joten tulihan sitä liikuntaa päivän mittaan, kun aamulla aloiteltiin puoli 9 maissa ja illalla lopeteltiin klo 17 maissa. Saatiin päivän aikana niin auringon paistetta, tuulen puuskia, vesikuuroja ja raekuuroja, mutta kivaa oli ja etenkin oli mukava nähdä niin paljon upeita suorituksia. Kokeeseen osallistui 16 koiraa, joista 12 teki hyväksytyn suorituksen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s