Kiuruvesi 26.4.15

Kiuruvedelle lähdettiin aurinkoisessa säässä ajelemaan ja noudettiin vielä Pasi-poika ja Sanna mukaamme pitkästä aikaa. Näyttelypaikkana oli jäähalli ja juoksualusta sen mukainen, sen verta liukas, että monet koirat aristelivat liikkua eikä liikkeetkään oikein päässeet edukseen. Kyllä sitä taas odottaa, kun alkaa ulkonäyttelykausi ja itseasiassa tämä taisikin kotimaassa olla viimeinen sisänäyttelymme. Tuomarina oli Annaliisa Heikkinen ja hänellä oli myös harjoitusarvostelija, liekö se vaikuttanut, kun oli erit ja sa:t tiukassa kuten muissakin roduissa. Meidän auton urokset olivat vauhdissa ja olivatkin ainoat sa:n saaneet, joten jäsenten väliseksi meni ja tiukkaa olikin loppumetreille asti. Ralph oli hienosti paras uros ja Pasi tuli toiseksi ja sai sertin! Lopulta Ralph sitten hävisi vastaan tulleelle nartulle eli oli VSP.  Ralphin arvostelu ”Erinomainen tyyppi. Seistessä kauniit ääriviivat. Kaunis pää ja ilme. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Vahva runko, sopiva luusto. Hyvä karvanlaatu. Rodunomaiset liikkeet.”

IMG_1589_

Iloisissa, mutta väsyneissä ja vatsat täynnä olevissa tunnelmissa kotia kohti. Viikolla olisi nyt edessä matkalaukun pakkailua, kun viikonloppuna olisi lähtö Rakveren maisemiin Viroon näytelmiin.  Vähän niin kuin vappureissu mukavassa seurassa.

Ai niin Ralphin CIE ja RU MVA arvot on nyt vahvistettu!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s