Kevät tulee kohisten

Maaliskuun alkua vietetään ja kevät tulee todellakin kohisten, metsässä ei paljoa enää ole lunta ja kaikenlainen treenaus alkaakin taas pian, pakkasesta varikset vaan sulamaan. Kameran akutkin latinkiin, KEVÄT!

Pariin näyttelyynkin on jo ilmoitettu Ralphia ja yksi reissukin suunnitteilla, eiköhän sitä tästä taas käynnistytä talvihorroksesta. Käytiin pokkaamassa viime vuoden tulosten perusteella paikallisen koirayhdistyksen SPSH:n vuoden näyttelykoirapalkinto. Tämä kyseinen palkinto on osunut kohdalleni myös vuosina 1999-2005 eli 7 vuotena peräkkäin kutsupoikani Johanneksen kanssa. Pitäisi muistaa vaan näitä vuoden tuloksia aina lähetellä, unohtuu niin helposti nykyään.

 

IMG_2392 (1)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s