Kajaani 10.1.15

Kajaanista se alkoi uusi näyttelyvuosi. Lähdettiin jo edellisiltana ajelemaan kohti Kajaania, kun olisi muuten ollut aikainen lähtö ja huonoa keliäkin luvannut. Tiet olivatkin aika huonossa kunnossa ja edettiin varovaisesti, kun välillä ajeltiin pikkuteitäkin pitkin. Lumi pöllysi välillä ja onneksi pahin lumisade alkoi vasta perille saavuttuamme. Siinä tuulessa ja tuiskussa, kun koiraa sitten käytti kävelyllä ennen hotelliin sisään menoa, niin tuli mieleen, ettei ehkä taas kahta kertaa oltu mietitty oliko järkevää lähteä tänne asti. Yövyimme tutussa Kainuunportissa.  Aamulla sitten sade olikin jo lakannut ja pakkasta oli noin 15 astetta, joten kylmää oli tiedossa pallohallissa. Yllätys oli kuitenkin, ettei sitten lopulta paleltanutkaan sisällä, oltiin varustauduttu kunnolla, koiralle iso kasa peittoja ja manttelit päälle ja itsellä kerrospukeutumista.

Kehä alkoi 10 aikaan ja tuomarina uusi tuttavuus Tiina Taulos. Ralph oli ilmoitettu käyttöluokkaan, jonka se voittikin ja paras uros luokassa sitten sijoituttiin kolmanneksi. Pikkasen taas pojulla vauhtia, intoutuu aina toisten perässä juostessa 😉 Ralphin arvostelu: ” Näyttävästi liikkuva komea uros, pää voisi olla hienostuneempi, hyvät lavat, aavistuksen suora olkavarsi. Kaunis kaula ja ylälinja, hyvät takakulmaukset, erinom. käpälät. Hännän kanto voisi olla hieman matalampi liikkeessä. Erinomainen karvan laatu, tyylikäs kokonaisuus.” Kehän jälkeen vähän tuttavien moikkailua ja sitten kotimatkalle mutkien kautta.

Seuraavaa näyttelyä pitäisi kai alkaa jo miettimään, taitaa tässä pieni tauko tosin tulla, mutta kalenteria alustavasti jo tehty. Ulkoillaan ja nautitaan lumessa tarpomisesta tässä välillä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s