Uusi vuosi ja vanhan muistelua

IMG_1272_

Uusi vuosi vaihtunut rauhallisesti ja kelikin on jo hyvin talvinen. Välillä pakkasta ja välillä niin leutoa, että koirat ovat ihan lumiukkoja ;), välillä täytyy aina pysähtyä paakkuja poistamaan, että pääsevät edes jotenkin kävelemään. Nyt alkaa jo aurinkokin pilkottamaan, joten mitä mahtavimmat ulkoilusäät tiedossa.

IMG_2189

Tässä pakkaspäivänä voisi vaikka vuotta 2014 muistella. Vuosi alkoi näyttelyiden osalta hyvin rauhallisesti, joten pääsimme käymään lonkkakuvissa Ralphin kanssa. Iloksemme oli terve poika, joten yksi etappi saavutettu. Kevään paras näyttelysaavutus oli Pyhäjärven ryhmiksessä, jossa tuloksena Bis-2. Toukokuussa kävimme Ruotsissa kokeilemassa onneamme  ja läheltä liippasi serti, tuli vara-sert, joten piti suunnitella vielä yhtä reissua sinne kesäksi. Suomen sertejä kertyi mukavasti ennen 2-vuotispäivää. Kesäkuun lopussa kävimme Venäjällä, joka alkoikin ikävästi, Ralphille tuli vesihäntä. Onneksi toisena päivänä saimme mitä toivottiin ja venäjän sertikin nyt jäi odottamaan mahdollista suomen valion arvoa. 2-vuotis synttäreiden jälkeen heinäkuun helteillä sitten käytiin taipumuskokeissa ja nekin saimme suoritettua, joten toinen etappi suoritettu. Elokuun alussa sitten heti saimme sen viimeisen sertin ja Ralphista tuli Suomen muotovalio sekä samalla myös Venäjän valio, tässä kolmas etappi. Maailmanvoittajanäyttely pidettiin elokuussa Suomessa Helsingissä ja sinne tottakai täytyi mennä ja iloksemme Ralph voitti luokkansa, yksi hieno muisto vuodelle. Elokuun lopussa sitten mökkeiltiin pohjois-Ruotsissa ja tällä kertaa matka tuotti tulosta ja saimme Ruotsin sertin ja valionarvon. Näiden näyttelyiden jälkeen jäätiinkin sitten sorsastamaan ja metsästämään kanalintuja, kun ei ollut ihan heti näyttelyitä tiedossa. Jäljestysharjoitukset alkoivat myös lupaavasti. Lokakuussa kävi myös Ralphilla morsian. Marraskuussa kävimme vain yhdessä kotimaan näyttelyssä ja sitten matka suuntautuikin Valko-Venäjälle, josta saimme ne tarvittavat siirtyvät cacibit CIE:hen ja sertin valionarvoon, joten neljäs etappi saavutettu. Vuosi toi siis monta uutta titteliä pojanklopillemme. Marraskuun lopulla sitten tulikin ihania uutisia, että Ralphista tuli isä neljälle pojalle ja kahdelle tytölle.

Eli neljä toivetta saavutettiin, terveet lonkat, hyväksytty taippari, valionarvot ja CIE.

Murheellisiakin uutisia vuosi toi tullessaan. Heinäkuun alussa Albert alkoi oireilemaan silmistään ja juostiin lääkärissä, kun sokeutui yhtäkkiä. Toivoa ei paljoa ollut ja epäily oli glaukoomasta. Albert oli pakko päästää ikiuneen heinäkuun lopulla.

Toivotaan, että vuosi 2015 myös toisi jotain iloisia tapahtumia sinne muistojen kirjaan, tavoitteita ei sen kummemmin ole vielä keksitty, no ehkä pääsy pariin mejä-kokeeseen olisi kiva.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s