Hyvää Joulua!

Joulu lähenee ja monenmoista tekemistä on riittänyt, kuusi on vielä löytämättä, kovasti koirien kanssa on kuljettu pitkin metsiä, mutta ei löydy sopivaa. Pitäisi olla sopusuhtainen, ei liian iso, mutta ei pienikään ja riittävästi tukevia oksia, kas siinäpä haastetta. Pitäisi vaan hyvissä ajoin kuusi löytää, niin ennättää juotella sitä muutaman päivän ennen paikoilleen tuomista, niin ei karistele sitten heti itseään. Koiratkin on jo pesty ja puunattu joulua varten. Ja mikä parasta, taidetaan saada valkoinen Joulu, sen verran on luntakin sadellut.

Toivotankin tonttujoukkojen kanssa oikein hyvää ja rauhallista Joulua!

 

Dia1

 

Dia1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s