Kokoustelua ja pentuja

Lauantaina vietimme päivän Tampereella Springerspanieli yhdistyksen kokouksien parissa. Paikan päälle hotellin oli helppo löytää, olinhan vuosia vuosia sitten siellä käynyt ja muistin paikan rautatieaseman vastapäätä, vaikka meidät sinne näyttelymatkajärjestäjän toimesta yöllä koirien kanssa heitettiinkin, no se onkin sitten toinen tarina se. Parkkipaikan saaminen oli haastavaa, meidät neuvottiin ensin hotellin omaan pikkuruiseen halliin, jossa ei tietenkään ollut vapaita paikkoja ja olikin työn takana, että mahduttiin siellä tolppien ja autojen välissä peruuttelemaan ja pääsemään ulos. Päätettiin sitten jättää ihan tien varteen 2 tunnin parkkiin tietäen, että kokouksen aikana käytävä lisäämässä rahaa. Ensin pidettiin rotukohtaiset neuvottelut, enkut ja walesit omissa saleissaan. Kuulema ennätysmäärä ihmisiä oli paikalla, liekö sijainti ollut sopiva monille ja näin ensikertalaisena oli kyllä kannattavaa olla mukana. Käsiteltiin rodun terveysasioita muun muassa, joista mielenkiintoista keskustelua käytiin. Kelloa välillä vilkuillen päätettiinkin siirtää auto rautatieaseman parkkihalliin loppupäiväksi, kun sellainenkin sitten löytyi. Tunnin tauon aikana oli kaksi salia yhdistetty ja loppupäivä menikin sitten syyskokouksen merkeissä ja äänesteltiinkin henkilövalinnoista yhdistykselle. Keväällä sitten kokoustellaan lisää.

Iltapäivällä alkoikin tulla iloisia uutisia, Ralphin ja Pippan pennut aloittaneet maailmaan tulonsa. 4 komeaa poikaa ja 2 kaunista tyttöä näki siis päivänvalon 29.11.

IMG_2142.JPG

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s