Jyväskylän näyttely

9.11 vietimme päivää Jyväskylän kv näyttelyssä Kristan ja Sannan kanssa, koirista mukanamme vain Ralph. Näyttelyä varjosti koirien myrkytykset Jyväskylän seudulla ja näyttelypaikallakin löytyneet epäilyttävät namit ja makkarat edellisenä päivänä. Miten joku voikin olla niin paha ihminen. Varmuuden vuoksi ajoimme sisäparkkihalliin.

Tuomarina toimi italialainen Giuseppe Alessandra ja yli 40 springeriä oli ilmoitettu näyttelyyn, pennut ja juniorit oli siirretty eri tuomarille. Kehämme alkoi vasta puoli 1 maissa, joten shoppailuun ja seurusteluun tuttujen kanssa jäi hyvin aikaa, olimmehan paikan päälle raahautuneet jo aamusta. Ralph oli ilmoitettu käyttöluokkaan ja oli taas kunnon menoa ja meininkiä esiintymisessä. Tuomari tuntui tykkäävän, kun sanoi minulle, että really really like him ja Ralph voittikin luokkansa ja oli lopulta pu2 ja sai varacacibin. Arvostelu ” Good type, size, coat. Correct teeth. Nice head. Good neck. Nice proportion on body. Good topline. Good move.” Osallistuimme Ralphin kanssa myös kasvattajaluokkaan, mutta emme sijoittuneet enää isossa kehässä. Nyt alkaakin sitten puunaaminen ja valmistautuminen seuraavaan koetukseen, kivaa ja jännää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s