Kivaa syksyistä touhua

Ollaan Ralphin kanssa käyty edelleen silloin tällöin katselemassa metsissä näkyykö lintuja, ”pyssyä ulkoiletettu”. Poikettiin kerran mutahautojen kautta ja siellä olikin muutama tavi meitä odottamassa ja saaliiksi yksi saatiinkin. Kotiin tultua sitten jynssättiinkin tunti, että saatiin muta ja risut pois karvoista. No mutakylvyt kaunistaa. 🙂

IMG_1913.JPG

Jäljestysharjoituksetkin edistyy mukavasti. Kolmas harjoitus sujui jo todella hyvin, mittaa jäljellä noin 790 m. Hihna kireällä mentiin koko ajan, mutta ei rynnimällä enää. Jos yhden jäljen tekisi vielä ennen lumien tuloa, niin jäisi sitten hyvin hautumaan talven ajaksi.

Kai sitä näyttelyitäkin pitäisi taas vähän ajatella, Jyväskylään seuraavaksi mennään marraskuussa. Ralphista harvoin tulee otettua kuvia näyttelyissä, niinpä piti vähän juoksukuvaakin kotona ottaa ja tulikin ihan kelpo otos.

IMG_1921.JPG

Meillä kotona metsikössä ja lammella järjestettiin noutajien taipumuskoe ja olikin kiva taas seurata miten koirakot onnistuvat. Mukava, kun ei itse tarvinut jännittää, sai vain katsella. Koeriistana oli fasaani ja sainkin pari treenilintua itselleni. Pitihän sitä vähän kokeilla.

IMG_1918.JPG

IMG_1917.JPG

Ralphillakin on nyt hemaisevan kaunis tyttöystävä, niistä treffeistä myöhemmin lisää. ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s