Kurikka-Mikkeli turnee

Tänä vuonna jätettiin Sawo Show väliin ja lähdettiin perjantaina töiden jälkeen ajelemaan kohti Kauhajokea, jossa yövyímme Kristan sukulaisten luona ja olimmekin suht lähellä Kurikkaa, jonne suuntasimme sitten seuraavana päivänä Ralphin, Estellen ja Adan kanssa. Matkaa ei ollut pitkälti ja kehätkin alkoivat vasta puolen päivän jälkeen. Näyttelypaikalla ei tarvinnut pystytellä telttoja vaan pääsimme häkkien kanssa kehän laidalle puiden alle varjoon. Tuomarin meillä oli Kirsti Louhi ja hän tykkäsi Ralphista edelleen, kävimme joulukuussa messukeskuksessa hänellä tuomaroitavana. Ralph oli ilmoitettu ensimmäistä kertaa avoimeen luokkaan. Tuomari ei paljoa SA:ta jaellut ja Ralph oli ainoa SA:n saanut uros ja näin siitä tuli samalla paras uros ja sai sen himoitun viimeisen SERT:in, jolla tuli sekä Suomen että Venäjän valioksi. Nartuissa tuli myös vain yksi SA ja myös tästä saman kennelin kasvatista tuli uusi Suomen valio. Ralphin arvostelu oli: ”Erinomaista tyyppiä oleva uros, jolla hyvä luuston vahvuus. Hyvä pää, oikea purenta. Hyvin asett. korvat. Kaunis niska, säkä ja ylälinja. Erinomainen lantion asento. Hyvä rintakehä. Voisi olla kulmautunut edestä paremmin.” Ralphista tuli lopulta Rotunsa paras ja pääsi ryhmäkehään, jossa oli yhdistettynä 7/8 ryhmät. Ryhmätuomarina toimi Rune Fagerström ja hän sijoitti meidät kolmanneksi.

 

IMG_9931

 

IMG_9959

 

Kotimatkalla oli jo väsynyttä porukkaa ja mietimme jaksaako enää lähteä seuraavana päivänä näyttelyyn, kun täältä saimme sen mitä halusimme. Matkan varrella poikettiin vielä Tuurin kaupassa pikaostoksilla ja jätskillä. Mikkeliä kohti päätimme sitten kuitenkin seuraavana aamuna lähteä, kun sielläkin kehät vasta alkoivat puolen päivän jälkeen.

Mikkelissä oli tuomarina Paavo Mattila ja nyt Ralph joutuikin sitten ensimmäisen kerran valioluokkaan, kun oli ilmoitettu avoimeen luokkaan tännekin. Upeasti luokkavoitto SA:lla ja lopulta paras uros ja VSP arvostelulla: ”Erinomainen uros, jolla kaunis ilmeikäs pää. Erinomainen kaula. Sopusuhtainen runko ja luusto. Tyylikäs ylälinja. Erittäin hyvät raajat. Erinomainen karvapeite ja liikkeet. Miellyttävä käytös.” Ralph osallistui myös kasvattajaluokkaan, joka olikin sitten näyttelyn kaunein.

 

IMG_0072

IMG_0157

Nyt onkin sitten kaikki kesäiset ulkonäyttelyt tälle vuodelle Suomesta käyty. Seuraavaksi viikonlopuksi auton noikka kohti Helsinkiä Maailmanvoittajanäyttelyyn katselemaan paljon kauniita koiria ja sitten vähän reissataan ennen pidempää näyttelytaukoa ja uusien harrastusten aloittamista. Ja kohtahan koirat pääsevät taas tosi toimiin, kun sorsastuskausi alkaa, joten Rickykin pitäisi kaivaa turkin alta ennen sitä ja hapsut lyhyiksi leikellä.

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s