Helteinen Ristiina 19.7

Olipa mukava lähteä Ristiinan näyttelyyn, nyt kun Ralphin tassuhaavakin oli parantunut. Autoomme oli pakattuna neljä koiraa ja tavaraa, niin että olisi luullut, että pidempäänkin reissuun lähdetään. Helteinen päivä oli tiedossa, mutta onneksi teltta saatiin pystytettyä urheilukentän laidalle. Kehät olivat sitten onneksi nurmella ja olivat myös sopivan kokoiset. Tuomarina oli Petra Bannach Saksasta. Miellyttävä tuomari, tosin hän oli aika ERI-automaatti ja SA:takin jakoi runsaasti ja taisi arvostelutkin olla kaikilla loistavia. Ralph oli viimeistä kertaa nuorten luokasssa, sillä parin päivän päästä täyttää meidän kakara j0 2-vuotta. Ralph sijoittui luokassaan ERI2 ja SA, paras uros luokassa taisimme olla viimeinen, joka joutui pois neljän sijoittuneen joukosta. Arvostelu: ” Nearly 2 year lovely boy with high quality. Excellent head proportions. Exc. topline & tailset. Best deep chest. Very nice ribcage. Very good angulations both ends. Nice coat. Showing typical movement. Very nice temperament. Exc. presented. ” Narttujen kehässä sitten kaksi ensimmäistä sijaa tulikin ”meidän teamiin”! Upeaa Selma ja Ada-mummo. Krista esitti kasvattajaluokkansa rotunsa parhaaksi ja näin pääsimme isoon kehään asti tyttösten kanssa. Saatiin myös valokuvattua koiratkin pitkästä aikaa.

Picniciä, loistavaa seuraa, aurinkoa, niistä on kiva päivä tehty!

 

IMG_9842_

IMG_9818_

IMG_9812_

IMG_9810_

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s