Albertin kontrolli

Eipä paljoa viisaammaksi tultu viikon jälkeisessä kontrollissa. Eläinlääkärin mukaan sameus hieman helpottanut ja silmänpohjiin sai jo vähän näkyvyyttä ja hyvä ettei paineet edelleenkään kovin korkeet vaikka aavistuksen koholla 37. Kortisoni jätetään pois ja sai Oculacin rinnalle Xalatan tipan painetta helpottamaan. Nyt mennään 2 viikkoa eteenpäin näillä ja sitten kontrollia. Pieni toive elää yhä kuulema ettei silmiin näköhermoihin olisi tullut vielä mitään peruuttamatonta, kun paineet ei hirmu korkeella ole. Diagnoosi vielä jäi avoimeksi, parin viikon päästä toivottavasti jotain tiedettäisiin ennen lopullisia päätöksiä. Kurjaa nähdä koira, joka pari viikkoa sitten vielä viiletti juosta metsässä etsimässä dameja, nyt töpöttämässä pihalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s