Poikaset viikon vanhoja

Vaikea ollut laskea, montako poikasta on selvinnyt ekasta viikosta, vaihtavat paikkaa ja ovat toistensa päällä, mutta ainakin 7, mutta voipi olla 9. Kovasti ovat kasvaneet ja pesä alkaa käydä ahtaaksi. Ahkerasti vanhemmat tuovat ruokaa ja emo myllää pesää ja pitää sen puhtaana. Jännä huomio oli, että kun emo antaa poikaselle ruoka, niin se välittömästi kääntää peräpäänsä ylöspäin kakkiakseen ja näin emo sitten nokkaisee sen ja vie pesästä pois. Aikas siistiä porukkaa. Toisessa kirjosiepon pesässä ei siis ole tapahtunut enää viikkoon mitään eli ne munat on jo menetetty, mysteeriksi jää, mitä on sattunut emolle.

 

IMG_9728_

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s