Nurmeksen näyttely

15.6 lähdettiin taas äitini kanssa matkaamaan kohti Nurmesta ja tulikin mieleen, että ollaankohan tällä paikkakunnalla koskaan aiemmin käytykään. Matka taittui joutuisasti hyvässä kelissä, auton mittari näytti tosin vain 12 astetta, telttakin oli pakattu varalta mukaan, jos sattuisi sadekuurot yllättämään. Näyttelypaikkana oli hieno Hyvärilän matkailu ja nuorisokeskuksen yhteydessä oleva viheralue.  Upea järvimaisema reunusti näyttelypaikkaa ja kehät olivat hyvänkokoiset. Teltta sai jäädä autoon, kun aurinko lämmitti jo mukavasti ja melkeinpä kuumastikin päivän aikana. Tuomarimuutoksena olimme saaneet kehäämme ensikertalaisen Markku Kipinän. Aika tiukkaa arvostelulinjaa piti ja Ralphin päätä mietti ja mietti, kun oli makuunsa liian vahva, mutta ihastui sitten sen liikkeisiin ja runkoon, niin antoi pään anteeksi ja saimme luokkavoiton lisäksi SA:n 😉 Uroksissa sitten antoi ainoastaan valioluokan koiralle  SA:n ja paras uros luokassa olimme  kahdestaan. Juoksutti vielä meitä sitten ja liikkeessä kehui Ralphia, miten hyvin kantaa itsensä ja häntä heiluu, niin se oli sitten siinä. Ralph siis voitti urokset ja sai sertin. Sitten jännäsimme mitä nartuissa tapahtuu ja kolme saikin sitten SA:n ja voiton nappasi junioriluokan koira. Taas sitten juostiin itsekseen ja yhdessä ja lopulta Ralphille ojennettiin Rop-ruusuke, kyllähän Ralph taas liikkuihin tosi hyvin, se niin nauttii tuossa nurmikentällä juoksemisesta. Arvostelu: ”Tasapainoisesti rakentunut ryhdikäs uros, jolla erinomainen ylälinja ja häntä. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvät tassut. Toivoisin hieman pidempää ja jalompaa päätä. Silmät saisivat olla tummemmat. Kaunis turkki. Liikkuu erinomaisella askeleella.”

Ryhmäkehien alkaessa alkoi taivaskin tummua. Ryhmä oli yhdistetty 7/8 ja tuomarina Jaana Hartus, paljon oli koiria taas ryhmässä ja tuomari poimi vain sijoitettavat 4 koiraa, joten ei sijoitusta meille tällä kertaa. Tavaroita kasatessa sitten alkoikin tihkutella ja pikaisesti lähdettiin autolle, parkkipaikkakin oli hieno, lyhyeksi ajeltu nurmikkoalue. Onneksi sadealue jäi sitten taakse eikä haitannut kotimatkan tekoa. Oli kiva näyttelypäivä hyvässä seurassa ja kiva oli nähdä tuttuja, joita niin harvoin tapaa. Seuraava kotimaan näyttely taitaakin olla vasta kolmisen viikon päästä, tässä välillä sitten seikkaillaan 🙂

 

IMG_9688_

IMG_9711_

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s