Mänttä-Vilppula

7.6 lähdettiin Mänttä-Vilppulan ryhmänäyttelyyn Karkun erkkarin sijaan, kun sinne asti ei tällä kertaa päästy lähtemään. Sain äitini kuskiksi ja matkalta  Muuramesta nappasimme vielä ystävämme Helenan Vieno-koiransa kanssa kyytiin. Näyttelypaikalle saavuttuamme huomasimme, että eipä ollutkaan lämmintä, 14 astetta näytti vain mittari ja ehkä lämpimämmin olisi pitänyt varustautua, joten hyväkin että oltiin sisätiloissa. Kehät olivat siis sisällä jäähallissa, pohja oli ihan hyvä juosta ja tilavat kehät. Rotumme arvosteltiin pitkästä aikaa ensimmäisenä eli klo 10 aloiteltiin ja tuomarina oli Paavo Mattila. Ralphin nuorten luokan näyttelyt alkavat käydä jo vähiin, vielä muutama olisi kuitenkin jäljellä. Ralph voitti luokkansa ja oli hienosti myös paras uros ja sai sertin #14. Paras narttu luokassa riitti jännitettävää, esitin siellä yhtä tuttua narttua ja myös matkakaverimme Vieno oli parhaiden narttujen joukossa. Tuomari juoksutti tosi paljon ennen ratkaisuja ja harmiksemme siirsi Vienon edelle nuoremman koiran, joten viimeinen serti meni niin läheltä. Ralphin äiti Silvia voitti paras narttu luokan. Puuskuttamaan pisti kaiken juoksun jälkeen ja kiirehdin hakemaan Ralphia häkistä kehään taas. Vesi olisi ollut kova sana siinä tilanteessa, kun suuta kuivasi niin. Pienen juoksun jälkeen Ralphin äiti oli sitten rotunsa paras ja Ralph itse Vsp. Sitten vielä pieni pyörähdys eräässä kasvattajaluokassa. Ralphin arvostelu: ” Erinomainen nuori uros, voisi olla aavistuksen korkearaajaisempi. Kaunis pää ja kaula. Sopusuhtainen runko. Hyvät raajat. Hyvälaatuinen karva. Liikkuu hyvin. Miellyttävä käytös.”

IMG_9612_

IMG_9613_

IMG_9614_

 

Kotimatkaan hyvillä mielin. Matkalla pysähdys pikkupurtavaa hakiessa ja tällöin tuli huomattua, että autosta vuotaa jotain nestettä, no kotiin tultiin, kun mikään merkkivalo ei palanut, ei uskallettu edes konepeltiä aukaista vaikka eipä ois mitään ymmärrettykään 🙂 . Nyt tätä hellettä täällä kotona tuskaillaan. Pitäisi virittää tuo tilaamani allas koirille, saisivat viiluutella itseään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s