Liukastelua ja töpöttelyä

Kolmanteen näyttelyymme tälle vuodelle lähdettiin Pertunmaalla 12.4 pidettävään ryhmänäyttelyyn. Kehät alkoivatkin vasta iltapäivällä 2 jälkeen, outoa kun ei tarvinnut aamutuimaan lähteä liikenteeseen ja oli vielä lyhyt ajomatkakin. Tuomarina toimi uusi tuttavuus Tapio Eerola. Kehät olivat ihan ok kokoiset, puolet isommat kuin pari viikkoa sitten, mutta alusta oli huono ja todella liukas. Ei auttanut tassuun laitettavat show footit, ainakaan Ralphin kohdalla. Oli ihan outoa rauhallista ravia, jotenkin tuntui varovan alustaa vaikka hetken tuntuikin että nyt menee hyvin, kun ei rynni kuten viimeksi. Tuomari kuitenkin tykkäsi Ralphin rakenteesta ja sanoikin ettei koiran anatomia vastaa liikettä, töpötteli jotenkin menemään tällä kertaa, mutta ymmärsi varmaan sen tästä alustasta johtuvaksi. Kannattaa tämäkin tuomari kokeilla joskus paremmalla alustalla uudestaan. Tuomari antoi kyllä koirille usean mahdollisuuden parantaa juoksuaan, jos ei heti onnistunut, eräällekin koiralle tuumasi että anna mennä vielä yksi ja vielä yksi jne kunnes oli tyytyväinen näkemäänsä. Ralphin arvostelu ” Oikeat mittasuhteet. Voimakas kallo, oikea kuonon pituus. Silmät, kaula, purenta ok. Sopiva rintakehän vahvuus, vahva raajaluusto. Hyvät kulmaukset. Löysät etuliikkeet. Askelten tulisi olla pidemmät ja vetävämmät.” Tuloksena siis ERI1, SA ja PU2 ja SERT nro 12!

Parin viikon päästä viimeinen sisänäyttely ja sitten toukokuun puolella ulkonäyttelykauden avaus ja reissua pukkaa, jeeee!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s